|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:52 am
Kissme_In_Punk Mroczny Tato Kissme_In_Punk daleko nie mam ale sił tez ni w zab. no to ja przyjde do ciebie... i z babcia tez sie napijemy biggrin teraz babci nie ma XDDDDD babcia była wtedy... a mowilam zebys nie przychodził ! fajna masz babcie, a ty pol naga bylas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:55 am
Mroczny Tato Kissme_In_Punk Mroczny Tato Kissme_In_Punk daleko nie mam ale sił tez ni w zab. no to ja przyjde do ciebie... i z babcia tez sie napijemy biggrin teraz babci nie ma XDDDDD babcia była wtedy... a mowilam zebys nie przychodził ! fajna masz babcie, a ty pol naga bylas mrgreen mialam duzy dekolt XD ale to tylko podomka jest ... a dzisiaj mam inna mrgreen a po za tym ty nawet godziny na swojej komorce nie widziales !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:58 am
Kissme_In_Punk mialam duzy dekolt XD ale to tylko podomka jest ... a dzisiaj mam inna mrgreen a po za tym ty nawet godziny na swojej komorce nie widziales ! to zaraz wpadne cool bo od okulisty wracalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:03 am
jak tam? jakies plany z Del na wakacje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:03 am
Mroczny Tato Kissme_In_Punk mialam duzy dekolt XD ale to tylko podomka jest ... a dzisiaj mam inna mrgreen a po za tym ty nawet godziny na swojej komorce nie widziales ! to zaraz wpadne cool bo od okulisty wracalem nie otwieram XD nie no, za godzine Majka przybywa XP trzeba dokonczyc sprztansko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:05 am
Mroczny Tato jak tam? jakies plany z Del na wakacje? wakacje.. z Del.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:06 am
Adwokat Kozy Mroczny Tato jak tam? jakies plany z Del na wakacje? wakacje.. z Del. ale jakies konkretny wyjazd? Martus luzuj nie chce mi sie do ciebie teraz isc mimo iz to w sumie jakies 10 metrow xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:08 am
Mroczny Tato ale jakies konkretny wyjazd? Martus luzuj nie chce mi sie do ciebie teraz isc mimo iz to w sumie jakies 10 metrow xd blaugh Nie wiem.. może pojedziemy na jurę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:10 am
*przetocz* Pojedziemy na jure, bedziemy jurni rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:13 am
Delein the Wildest *przetocz* Pojedziemy na jure, bedziemy jurni rofl nie wiem czemu ale przypomnial mi sie budz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|