|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:24 am
Omega Sun Delein the Wildest Oj no raz na jakis czas nie zaszkodzi :] Zrob sobie herbatke z cytrynka, wez ibuprom...przezyjesz :] Przezyc przezyje smile Wlasnie sie odtruwam herbatka. A Ty Del chyba sie starzejesz skoro juz Ci alkohol przestal smakowac wink herbatka dobra rzecz ^^ wykonanie dobrej herbaty wymaga subtelnosci... mhh niedawno pialem herbatke z Papai i Hibiscusa (to chyba kwiat) z odrobina likieru do herbat egzotyczno owocowych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:24 am
witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:25 am
Omega Sun Ozual Omi... nastepnym razem gdy zapowiada ci sie mocne chlanie to 2-3 przed pij duzo wody razz to kaca nie bedziesz miec ^^ bo kac alkoholowy jest powodowany brakiem wody w organizmie nie bedzie nastepnego razu wink tak tak razz ja ostatni raz pilem 3 miesiace przed wakacjami (nie tymi co beda tylko tymi co byly) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:26 am
Omega Sun Delein the Wildest Oj no raz na jakis czas nie zaszkodzi :] Zrob sobie herbatke z cytrynka, wez ibuprom...przezyjesz :] Przezyc przezyje smile Wlasnie sie odtruwam herbatka. A Ty Del chyba sie starzejesz skoro juz Ci alkohol przestal smakowac wink no wlasnie mam z tym problem, bo wszyscy na imprezach pija, a ja nawet 1 piwa nie jestem w stanie dokonczyc, bo mi obrzydlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:26 am
Kissme_In_Punk witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:27 am
Kissme_In_Punk witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink Ave.. Ech, musze troszku pokoj sprzatnac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:29 am
Ozual Kissme_In_Punk witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink witaj whee rozmawiacie o alkoholu... hmm... ja ostatnio byłam na dwudniowej wycieczce i tam do dopiero sie pochlali... chociaż... czy ja wiem czy to takie madre na wycieczce... juz lepiej przenocowac u kogos i u niego sie naprac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:30 am
Delein the Wildest Kissme_In_Punk witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink Ave.. Ech, musze troszku pokoj sprzatnac... w sumie ja tez XD odpowiadam z przerwami, jak co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:30 am
Kissme_In_Punk Ozual Kissme_In_Punk witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink witaj whee rozmawiacie o alkoholu... hmm... ja ostatnio byłam na dwudniowej wycieczce i tam do dopiero sie pochlali... chociaż... czy ja wiem czy to takie madre na wycieczce... juz lepiej przenocowac u kogos i u niego sie naprac mrgreen Nu fakt, domowki sa bardziej komfortowe, ale co to za radocha uchlac sie gdzies, gdzie mozna... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:31 am
Kissme_In_Punk Ozual Kissme_In_Punk witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink witaj whee rozmawiacie o alkoholu... hmm... ja ostatnio byłam na dwudniowej wycieczce i tam do dopiero sie pochlali... chociaż... czy ja wiem czy to takie madre na wycieczce... juz lepiej przenocowac u kogos i u niego sie naprac mrgreen no coz zalezy ^^ dobra ide pograc w cos... zegnajcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:32 am
Kissme_In_Punk Ozual Kissme_In_Punk witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink witaj whee rozmawiacie o alkoholu... hmm... ja ostatnio byłam na dwudniowej wycieczce i tam do dopiero sie pochlali... chociaż... czy ja wiem czy to takie madre na wycieczce... juz lepiej przenocowac u kogos i u niego sie naprac mrgreen do mnie daleko nie masz a teraz przyszla dostawa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:33 am
Mroczny Tato Kissme_In_Punk Ozual Kissme_In_Punk witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink witaj whee rozmawiacie o alkoholu... hmm... ja ostatnio byłam na dwudniowej wycieczce i tam do dopiero sie pochlali... chociaż... czy ja wiem czy to takie madre na wycieczce... juz lepiej przenocowac u kogos i u niego sie naprac mrgreen do mnie daleko nie masz a teraz przyszla dostawa blaugh daleko nie mam ale sił tez ni w zab.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:34 am
Ozual Kissme_In_Punk Ozual Kissme_In_Punk witam witam. *wtrąca sie do rozmowy* wink witaj whee rozmawiacie o alkoholu... hmm... ja ostatnio byłam na dwudniowej wycieczce i tam do dopiero sie pochlali... chociaż... czy ja wiem czy to takie madre na wycieczce... juz lepiej przenocowac u kogos i u niego sie naprac mrgreen no coz zalezy ^^ dobra ide pograc w cos... zegnajcie żagnamy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:41 am
Kissme_In_Punk daleko nie mam ale sił tez ni w zab. no to ja przyjde do ciebie... i z babcia tez sie napijemy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:45 am
Mroczny Tato Kissme_In_Punk daleko nie mam ale sił tez ni w zab. no to ja przyjde do ciebie... i z babcia tez sie napijemy biggrin teraz babci nie ma XDDDDD babcia była wtedy... a mowilam zebys nie przychodził !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|