|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:47 am
Ozual Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Tak jak pozostaly miesiac moich wakacji XD eh smile 63. Gnarls Barkley - Crazy.mp3 [3:01] a jak ci manl pozostaly miesiac twoich wakacji? xd Chodze spac po polnocy, bo siedze na kompie, wstaje po 11 siedam na kompa...jem sniadanie i myje zabki przy kompie...czasami cos sprzatne, napije sie piwa, zjem, pogadam, wyjde... no coz uwazaj bo taki tryb zycia zrobi z ciebie brzydka " beleronice" kobitke nieee no tak zle jeszcze nie ma. W tym tygodniu ide sie na fitness zapisac, poza tym juz z kumpelami na wypad na tenisa i jazde konna jestem ustawiona, tylko jeszcze nie wiem kiedy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:52 am
Dobra ludzie nie pogadalam sobie ale ide do dziadka... domokun
Papa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:54 am
@Del no coz widze ze ciakawe plany 3nodding ja lubie na koniku jezdzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:56 am
Ozual @Del no coz widze ze ciakawe plany 3nodding ja lubie na koniku jezdzic Ja jezdze od 9-go roku zycia, tyle ze teraz mialam 3-letnia przerwe ze wzgledu na skzole i kase...podrozalo to wszystko cholera...i toczek nowy by sie przydal, bo stary juz za maly jest...jak dobrze pojdzie, to bede w Lublinie studiowac zootechnike ze specjalnoscia hodowla koni i jezdziectwo :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:58 am
Delein the Wildest Ozual @Del no coz widze ze ciakawe plany 3nodding ja lubie na koniku jezdzic Ja jezdze od 9-go roku zycia, tyle ze teraz mialam 3-letnia przerwe ze wzgledu na skzole i kase...podrozalo to wszystko cholera...i toczek nowy by sie przydal, bo stary juz za maly jest...jak dobrze pojdzie, to bede w Lublinie studiowac zootechnike ze specjalnoscia hodowla koni i jezdziectwo :3 oo no coz to zycze ci powodzenia ^^ ja swojÄ… nauke jazdy skonczylem na anglezowaniu i jezdzie na oklep
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:00 am
Ozual Delein the Wildest Ozual @Del no coz widze ze ciakawe plany 3nodding ja lubie na koniku jezdzic Ja jezdze od 9-go roku zycia, tyle ze teraz mialam 3-letnia przerwe ze wzgledu na skzole i kase...podrozalo to wszystko cholera...i toczek nowy by sie przydal, bo stary juz za maly jest...jak dobrze pojdzie, to bede w Lublinie studiowac zootechnike ze specjalnoscia hodowla koni i jezdziectwo :3 oo no coz to zycze ci powodzenia ^^ ja swojÄ… nauke jazdy skonczylem na anglezowaniu i jezdzie na oklep Szkoda, bo naprawde pogalopowac sobie po polu to wspaniala rzecz...a poskakac przez przeszkody...ech kurde jak ja do tego tesknie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:05 am
Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Ozual @Del no coz widze ze ciakawe plany 3nodding ja lubie na koniku jezdzic Ja jezdze od 9-go roku zycia, tyle ze teraz mialam 3-letnia przerwe ze wzgledu na skzole i kase...podrozalo to wszystko cholera...i toczek nowy by sie przydal, bo stary juz za maly jest...jak dobrze pojdzie, to bede w Lublinie studiowac zootechnike ze specjalnoscia hodowla koni i jezdziectwo :3 oo no coz to zycze ci powodzenia ^^ ja swojÄ… nauke jazdy skonczylem na anglezowaniu i jezdzie na oklep Szkoda, bo naprawde pogalopowac sobie po polu to wspaniala rzecz...a poskakac przez przeszkody...ech kurde jak ja do tego tesknie... nie no ja galopowac przez pole to mialem okazje, wprawdzie wygladalo to tak jak bym za wszelka cene chcial zejsc na ziemie ale jednak lubie se pojezdzic na koniku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:07 am
Ozual nie no ja galopowac przez pole to mialem okazje, wprawdzie wygladalo to tak jak bym za wszelka cene chcial zejsc na ziemie ale jednak lubie se pojezdzic na koniku :] Kiedys o 4 rano bylam z grupa na obozie jezdzic w terenie...zajebiste uczucie. Kurde bede miec kiedys wlasne zwierze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:09 am
przyzekam oficjalnie iz nigdy wiecej nie tkne alkoholu gonk *zdycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:10 am
Omega Sun przyzekam oficjalnie iz nigdy wiecej nie tkne alkoholu gonk *zdycha* Omi sie spila! rofl 4laugh Kurde a mi alkohol po prostu przestal smakowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:15 am
Delein the Wildest Omega Sun przyzekam oficjalnie iz nigdy wiecej nie tkne alkoholu gonk *zdycha* Omi sie spila! rofl 4laugh Kurde a mi alkohol po prostu przestal smakowac... Tak, a moj organizm wychowany na kielkach, ziarnach i warzywach na skutek nadmiernego spozycia alkoholu i grilowanych, niezdrowych specjalow zemscil sie dzis koszmarnym kacem xp Z tego wszystkiego pochlanelam na sniadanie z miliard kalorii podstepnie ukrytych w pasztecie, bialym chlebie i majonezie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:17 am
Omega Sun Delein the Wildest Omega Sun przyzekam oficjalnie iz nigdy wiecej nie tkne alkoholu gonk *zdycha* Omi sie spila! rofl 4laugh Kurde a mi alkohol po prostu przestal smakowac... Tak, a moj organizm wychowany na kielkach, ziarnach i warzywach na skutek nadmiernego spozycia alkoholu i grilowanych, niezdrowych specjalow zemscil sie dzis koszmarnym kacem xp Z tego wszystkiego pochlanelam na sniadanie z miliard kalorii podstepnie ukrytych w pasztecie, bialym chlebie i majonezie. Oj no raz na jakis czas nie zaszkodzi :] Zrob sobie herbatke z cytrynka, wez ibuprom...przezyjesz :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:19 am
Omi... nastepnym razem gdy zapowiada ci sie mocne chlanie to 2-3 przed pij duzo wody razz to kaca nie bedziesz miec ^^ bo kac alkoholowy jest powodowany brakiem wody w organizmie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:21 am
Delein the Wildest Oj no raz na jakis czas nie zaszkodzi :] Zrob sobie herbatke z cytrynka, wez ibuprom...przezyjesz :] Przezyc przezyje smile Wlasnie sie odtruwam herbatka. A Ty Del chyba sie starzejesz skoro juz Ci alkohol przestal smakowac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:22 am
Ozual Omi... nastepnym razem gdy zapowiada ci sie mocne chlanie to 2-3 przed pij duzo wody razz to kaca nie bedziesz miec ^^ bo kac alkoholowy jest powodowany brakiem wody w organizmie nie bedzie nastepnego razu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|