Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24174 24175 24176 24177 24178 24179 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 3:47 am

Ozual
Delein the Wildest
Ozual
Delein the Wildest
Ozual
jak wam weekend minal

Tak jak pozostaly miesiac moich wakacji XD
eh smile 63. Gnarls Barkley - Crazy.mp3 [3:01] a jak ci manl pozostaly miesiac twoich wakacji? xd

Chodze spac po polnocy, bo siedze na kompie, wstaje po 11 siedam na kompa...jem sniadanie i myje zabki przy kompie...czasami cos sprzatne, napije sie piwa, zjem, pogadam, wyjde...
no coz uwazaj bo taki tryb zycia zrobi z ciebie brzydka " beleronice" kobitke

nieee no tak zle jeszcze nie ma. W tym tygodniu ide sie na fitness zapisac, poza tym juz z kumpelami na wypad na tenisa i jazde konna jestem ustawiona, tylko jeszcze nie wiem kiedy.
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 3:52 am

Dobra ludzie nie pogadalam sobie ale ide do dziadka... domokun

Papa 4laugh

Pszczola_M

Gosza

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 3:54 am

@Del no coz widze ze ciakawe plany 3nodding ja lubie na koniku jezdzic
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 3:56 am

Ozual

Ja jezdze od 9-go roku zycia, tyle ze teraz mialam 3-letnia przerwe ze wzgledu na skzole i kase...podrozalo to wszystko cholera...i toczek nowy by sie przydal, bo stary juz za maly jest...jak dobrze pojdzie, to bede w Lublinie studiowac zootechnike ze specjalnoscia hodowla koni i jezdziectwo :3

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Gosza

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 3:58 am

Delein the Wildest
Ozual

Ja jezdze od 9-go roku zycia, tyle ze teraz mialam 3-letnia przerwe ze wzgledu na skzole i kase...podrozalo to wszystko cholera...i toczek nowy by sie przydal, bo stary juz za maly jest...jak dobrze pojdzie, to bede w Lublinie studiowac zootechnike ze specjalnoscia hodowla koni i jezdziectwo :3
oo no coz to zycze ci powodzenia ^^ ja swojÄ… nauke jazdy skonczylem na anglezowaniu i jezdzie na oklep
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:00 am

Ozual
Delein the Wildest
Ozual

oo no coz to zycze ci powodzenia ^^ ja swojÄ… nauke jazdy skonczylem na anglezowaniu i jezdzie na oklep

Szkoda, bo naprawde pogalopowac sobie po polu to wspaniala rzecz...a poskakac przez przeszkody...ech kurde jak ja do tego tesknie...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Gosza

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:05 am

Delein the Wildest
Ozual
Delein the Wildest
Ozual

Szkoda, bo naprawde pogalopowac sobie po polu to wspaniala rzecz...a poskakac przez przeszkody...ech kurde jak ja do tego tesknie...
nie no ja galopowac przez pole to mialem okazje, wprawdzie wygladalo to tak jak bym za wszelka cene chcial zejsc na ziemie ale jednak lubie se pojezdzic na koniku
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:07 am

Ozual
nie no ja galopowac przez pole to mialem okazje, wprawdzie wygladalo to tak jak bym za wszelka cene chcial zejsc na ziemie ale jednak lubie se pojezdzic na koniku

:]
Kiedys o 4 rano bylam z grupa na obozie jezdzic w terenie...zajebiste uczucie.
Kurde bede miec kiedys wlasne zwierze...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:09 am

przyzekam oficjalnie iz nigdy wiecej nie tkne alkoholu gonk *zdycha*
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:10 am

Omega Sun

Omi sie spila! rofl 4laugh
Kurde a mi alkohol po prostu przestal smakowac...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:15 am

Delein the Wildest
Omega Sun

Tak, a moj organizm wychowany na kielkach, ziarnach i warzywach na skutek nadmiernego spozycia alkoholu i grilowanych, niezdrowych specjalow zemscil sie dzis koszmarnym kacem xp Z tego wszystkiego pochlanelam na sniadanie z miliard kalorii podstepnie ukrytych w pasztecie, bialym chlebie i majonezie.
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:17 am

Omega Sun
Delein the Wildest
Omega Sun

Tak, a moj organizm wychowany na kielkach, ziarnach i warzywach na skutek nadmiernego spozycia alkoholu i grilowanych, niezdrowych specjalow zemscil sie dzis koszmarnym kacem xp Z tego wszystkiego pochlanelam na sniadanie z miliard kalorii podstepnie ukrytych w pasztecie, bialym chlebie i majonezie.

Oj no raz na jakis czas nie zaszkodzi :] Zrob sobie herbatke z cytrynka, wez ibuprom...przezyjesz :]

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Gosza

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:19 am

Omi... nastepnym razem gdy zapowiada ci sie mocne chlanie to 2-3 przed pij duzo wody razz to kaca nie bedziesz miec ^^ bo kac alkoholowy jest powodowany brakiem wody w organizmie
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:21 am

Delein the Wildest

Oj no raz na jakis czas nie zaszkodzi :] Zrob sobie herbatke z cytrynka, wez ibuprom...przezyjesz :]

Przezyc przezyje smile Wlasnie sie odtruwam herbatka.

A Ty Del chyba sie starzejesz skoro juz Ci alkohol przestal smakowac wink

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 4:22 am

Ozual
Omi... nastepnym razem gdy zapowiada ci sie mocne chlanie to 2-3 przed pij duzo wody razz to kaca nie bedziesz miec ^^ bo kac alkoholowy jest powodowany brakiem wody w organizmie

nie bedzie nastepnego razu wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24174 24175 24176 24177 24178 24179 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games