|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:30 am
Tak jak pozostaly miesiac moich wakacji XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:31 am
Delein the Wildest Dzieki. A na pismie dostane? Ave Ozual. No porabało babe, ze masz świetą pache rozpłodowa, jestes kapłanka klocka ,nie upowarznia cie do szaleństwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:32 am
BeeWolf_san Delein the Wildest Dzieki. A na pismie dostane? Ave Ozual. No porabało babe, ze masz świetą pache rozpłodowa, jestes kapłanka klocka ,nie upowarznia cie do szaleństwa. Znaczy ze pisac nie umiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:33 am
Delein the Wildest Tak jak pozostaly miesiac moich wakacji XD eh smile 63. Gnarls Barkley - Crazy.mp3 [3:01] a jak ci manl pozostaly miesiac twoich wakacji? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:34 am
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest Dzieki. A na pismie dostane? Ave Ozual. No porabało babe, ze masz świetą pache rozpłodowa, jestes kapłanka klocka ,nie upowarznia cie do szaleństwa. Znaczy ze pisac nie umiesz? Nie to znaczy ze na pismie cie ja nie Aj Lawiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:35 am
Delein the Wildest Pszczola_M Kurczka belka jak ja mam natchnienie do pisania, to nikt nic nie pisze crying Przeciez mozesz pisac, my poczytamy z checia... 4 marchewki u mnie na dole w sklepie kosztują 1, 10 XDDD Lubię marchewy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:35 am
Ozual Delein the Wildest Tak jak pozostaly miesiac moich wakacji XD eh smile 63. Gnarls Barkley - Crazy.mp3 [3:01] a jak ci manl pozostaly miesiac twoich wakacji? xd Chodze spac po polnocy, bo siedze na kompie, wstaje po 11 siedam na kompa...jem sniadanie i myje zabki przy kompie...czasami cos sprzatne, napije sie piwa, zjem, pogadam, wyjde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:36 am
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest Dzieki. A na pismie dostane? Ave Ozual. No porabało babe, ze masz świetą pache rozpłodowa, jestes kapłanka klocka ,nie upowarznia cie do szaleństwa. Znaczy ze pisac nie umiesz? Nie to znaczy ze na pismie cie ja nie Aj Lawiu bo wiesz, ja opcemu na pismie potwierdzilam, ze ciacho jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:37 am
Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Tak jak pozostaly miesiac moich wakacji XD eh smile 63. Gnarls Barkley - Crazy.mp3 [3:01] a jak ci manl pozostaly miesiac twoich wakacji? xd Chodze spac po polnocy, bo siedze na kompie, wstaje po 11 siedam na kompa...jem sniadanie i myje zabki przy kompie...czasami cos sprzatne, napije sie piwa, zjem, pogadam, wyjde... Powinnas cześciej wychodzić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:39 am
Delein the Wildest bo wiesz, ja opcemu na pismie potwierdzilam, ze ciacho jest. dobra dobra to ci npiasze ze jestes ciastko z dziurka ... a teraz lece pa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:39 am
BeeWolf_san Powinnas cześciej wychodzić. Tez doszlam do tego wniosku...tyle ze ja cieć jestem i mi sie zwyczajnie nie chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:40 am
BeeWolf_san Delein the Wildest bo wiesz, ja opcemu na pismie potwierdzilam, ze ciacho jest. dobra dobra to ci npiasze ze jestes ciastko z dziurka ... a teraz lece pa. Oky. Bajbaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:43 am
Pszczola_M Delein the Wildest Pszczola_M Kurczka belka jak ja mam natchnienie do pisania, to nikt nic nie pisze crying Przeciez mozesz pisac, my poczytamy z checia... 4 marchewki u mnie na dole w sklepie kosztują 1, 10 XDDD Lubię marchewy whee Dobre są na potencję.. ..tylko trudno zamontować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:45 am
Delein the Wildest Ozual Delein the Wildest Tak jak pozostaly miesiac moich wakacji XD eh smile 63. Gnarls Barkley - Crazy.mp3 [3:01] a jak ci manl pozostaly miesiac twoich wakacji? xd Chodze spac po polnocy, bo siedze na kompie, wstaje po 11 siedam na kompa...jem sniadanie i myje zabki przy kompie...czasami cos sprzatne, napije sie piwa, zjem, pogadam, wyjde... no coz uwazaj bo taki tryb zycia zrobi z ciebie brzydka " beleronice" kobitke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|