|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:06 am
Adwokat Kozy Witam drogie panie. *znika jeść śniadanie* Ja tez jestem glodna... *znika w lodowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:06 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest Dzien dobry, kocham cie... A mnie? Tesz. Tyle, ze Bee byl wczesniejszy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:07 am
Pszczola_M Adwokat Kozy Witam drogie panie. *znika jeść śniadanie* Ja tez jestem glodna... *znika w lodowce* a w sumie to nie sniadanie, a bardziej obiad XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:13 am
Kurczka belka jak ja mam natchnienie do pisania, to nikt nic nie pisze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:14 am
Pszczola_M Kurczka belka jak ja mam natchnienie do pisania, to nikt nic nie pisze crying Przeciez mozesz pisac, my poczytamy z checia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:17 am
Delein the Wildest Adwokat Kozy Delein the Wildest Dzien dobry, kocham cie... A mnie? Tesz. Tyle, ze Bee byl wczesniejszy :] Wszdzie jestem pierwszy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:18 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest Dzien dobry, kocham cie... A mnie? zrobila Cie w konia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:19 am
BeeWolf_san Wszdzie jestem pierwszy xD Nie znaczy, ze wazniejszy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:20 am
Delein the Wildest BeeWolf_san Wszdzie jestem pierwszy xD Nie znaczy, ze wazniejszy wink Liczy sie pierwsze miejsce a w jakich zawodach to juz mniej warzna sprawa ;P mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:23 am
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Wszdzie jestem pierwszy xD Nie znaczy, ze wazniejszy wink Liczy sie pierwsze miejsce a w jakich zawodach to juz mniej warzna sprawa ;P mrgreen A ty mi nigdy nie powiedziales, ze mnie kochasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:25 am
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Wszdzie jestem pierwszy xD Nie znaczy, ze wazniejszy wink Liczy sie pierwsze miejsce a w jakich zawodach to juz mniej warzna sprawa ;P mrgreen A ty mi nigdy nie powiedziales, ze mnie kochasz... Dobra Kocham cie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:27 am
Dzieki. A na pismie dostane? Ave Ozual.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:27 am
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Wszdzie jestem pierwszy xD Nie znaczy, ze wazniejszy wink Liczy sie pierwsze miejsce a w jakich zawodach to juz mniej warzna sprawa ;P mrgreen A ty mi nigdy nie powiedziales, ze mnie kochasz... Dobra Kocham cie ... co ty gadasz, sie opanuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:28 am
Wspomoze mnie ktos w moim quescie, ktorego jeszcze nie mam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|