|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:15 am
Autark Pszczola_M Autark a ja wlasnie wrocilem po egzaminie xp I jak bylo? XDDD to sie okarze 23 czerwca confused mad A jaki egzamin w ogole pisales? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:22 am
Pszczola_M mad A jaki egzamin w ogole pisales? whee z SQL'a, czyli zalazek baz danych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:29 am
Autark Pszczola_M mad A jaki egzamin w ogole pisales? whee z SQL'a, czyli zalazek baz danych Przez chwilę poczułam się jak mala idiotka ktora nawet nie wie co to jest rofl rofl rofl Ale mowi sie trudno mrgreen WSzystko jeszcze przede mną rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:47 am
podwijaj spudnice i nie gadaj tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:48 am
BeeWolf_san podwijaj spudnice i nie gadaj tyle. Ha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:52 am
Delein the Wildest BeeWolf_san podwijaj spudnice i nie gadaj tyle. Ha. Co ha co ha. Wacha jej pacha, niechaj kocek bedzie z tob >pozdrawia ja klockiem<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:53 am
Delein the Wildest BeeWolf_san podwijaj spudnice i nie gadaj tyle. Ha. bziuuuuuuuuuuuummmmmm..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:55 am
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san podwijaj spudnice i nie gadaj tyle. Ha. Co ha co ha. Wacha jej pacha, niechaj kocek bedzie z tob >pozdrawia ja klockiem< Ty do mnie za duzo nie rozmawiaj na raz, ja wstalam dopiero....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:01 am
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san podwijaj spudnice i nie gadaj tyle. Ha. Co ha co ha. Wacha jej pacha, niechaj kocek bedzie z tob >pozdrawia ja klockiem< Ty do mnie za duzo nie rozmawiaj na raz, ja wstalam dopiero.... D.Z.I.E.N.D.O.B.R.Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:02 am
Witam drogie panie.
*znika jeść śniadanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:02 am
Dzien dobry, kocham cie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:03 am
Adwokat Kozy Witam drogie panie. *znika jeść śniadanie* Jedzenie fuuuuuj.... *patrzy na swoj opustoszaly juz talerz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:04 am
Delein the Wildest Dzien dobry, kocham cie... A mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|