|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 12:44 am
Eurina Vam nox123 czec a kogo ostatno wyzwalas???????? Niubisia jakiegos... smile a moge wiedziec co zrobil czy poprostu za sam wyglad go pojechalas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 12:45 am
Eurina Vam nox123 Eurina Vam Witajcie! biggrin Dzisiaj nikogo nie wyzywam razz )fajne zdjecie No baaaa.... Toc to moje! wink ok rozumiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 12:47 am
nox123 a moge wiedziec co zrobil czy poprostu za sam wyglad go pojechalas Ehhhh... Bylam zdenerwowana z powodu ciaglego zakladania nowych bezsensownych topicow, a ze dziewczynka byla pod reka to jako jedyna ucierpiala. sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 12:49 am
Eurina Vam nox123 a moge wiedziec co zrobil czy poprostu za sam wyglad go pojechalas Ehhhh... Bylam zdenerwowana z powodu ciaglego zakladania nowych bezsensownych topicow, a ze dziewczynka byla pod reka to jako jedyna ucierpiala. sweatdrop sad pech no cuz z tyni topikami to jest tak ze najprawdopodobniej kazdy by chcial miec swoj albo jak widzi ze jest nie w temacie jakiejs rozmowy a chcialby sobie z kims pogadac to zakalda swoj i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 12:54 am
nox123 pech no cuz z tyni topikami to jest tak ze najprawdopodobniej kazdy by chcial miec swoj albo jak widzi ze jest nie w temacie jakiejs rozmowy a chcialby sobie z kims pogadac to zakalda swoj i tyle Tak... Balagan jest....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 12:56 am
Eurina Vam nox123 pech no cuz z tyni topikami to jest tak ze najprawdopodobniej kazdy by chcial miec swoj albo jak widzi ze jest nie w temacie jakiejs rozmowy a chcialby sobie z kims pogadac to zakalda swoj i tyle Tak... Balagan jest.... ale co na to poradzisz {odchodzi od kuchenki z dwoma kobkami ] herbatki????????? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 12:57 am
nox123 ale co na to poradzisz {odchodzi od kuchenki z dwoma kobkami ] herbatki????????? biggrin No pewnie! A mozna cytrynke do tego? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 12:59 am
Eurina Vam nox123 ale co na to poradzisz {odchodzi od kuchenki z dwoma kobkami ] herbatki????????? biggrin No pewnie! A mozna cytrynke do tego? biggrin juz ide skroic[ podbiega do blatu lapie noz i cytryne wykonuje pare cieci] ze skurka czy bez?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:03 am
nox123 juz ide skroic[ podbiega do blatu lapie noz i cytryne wykonuje pare cieci] ze skurka czy bez????? Obojetnie! biggrin A co Ty jestes dla mnie taki mily?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:06 am
Eurina Vam nox123 juz ide skroic[ podbiega do blatu lapie noz i cytryne wykonuje pare cieci] ze skurka czy bez????? Obojetnie! biggrin A co Ty jestes dla mnie taki mily? bo niema tu innej osoby dla ktorej mogbym byc mily [podaje cytrynke +cukierniczke+ 2 lyzeczki] no naprzyklad jak by byla tu moja zonka to bym byl dla niej mily albo jak by tu byla omega to pewnie dla niej tez i tyle taki juz ze mnie mily facio(nie zawsze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:07 am
nox123 bo niema tu innej osoby dla ktorej mogbym byc mily [podaje cytrynke +cukierniczke+ 2 lyzeczki] no naprzyklad jak by byla tu moja zonka to bym byl dla niej mily albo jak by tu byla omega to pewnie dla niej tez i tyle taki juz ze mnie mily facio(nie zawsze) A jakich osob nie lubisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:09 am
Eurina Vam nox123 bo niema tu innej osoby dla ktorej mogbym byc mily [podaje cytrynke +cukierniczke+ 2 lyzeczki] no naprzyklad jak by byla tu moja zonka to bym byl dla niej mily albo jak by tu byla omega to pewnie dla niej tez i tyle taki juz ze mnie mily facio(nie zawsze) A jakich osob nie lubisz? wiesz co chyba tylko glupich ale nie tyle co ich nie lubie a to ze nimi gardze chyba ze pytasz o gaje kogo tu nie lubie to nato ci odpowiem tak ze nie lubi adminow bo mi prezetow nie przysylaja [mowi szeptem(huje) ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:12 am
nox123 chyba ze pytasz o gaje kogo tu nie lubie to nato ci odpowiem tak ze nie lubi adminow bo mi prezetow nie przysylaja [mowi szeptem(huje) ] Ale admini nie przysylaja prezentow! To zalezy od losu! smile Ja nie lubie sztucznych, oglupialych ludzi, ktorzy chwala sie wszystkim.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:13 am
no fakt ale tych to mi troche szkoda bo nikt ich nie lubi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:15 am
nox123 no fakt ale tych to mi troche szkoda bo nikt ich nie lubi Musze leciec! Papapa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|