|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:39 pm
Delein the Wildest Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald dobra jeszcze kogos moge wkurzyc Dajesz. co mam Ci dac? Pytanie co mozesz. no nie za duzo... *wywija puste kieszenie* nu to nie masz nic, czym moglbys mnie wkurzyc... nie wiem moze puszczajac Ci sygnaly co 5 min w nocy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:40 pm
Ozzwald nie wiem moze puszczajac Ci sygnaly co 5 min w nocy? wyciszszszszenie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:41 pm
Głooowa mnie zaczyna boleć od glawczenia w ten komputer whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald nie wiem moze puszczajac Ci sygnaly co 5 min w nocy? a prosze bardzo, jak tylko wytrzymasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania ja sobie ogole biggrin
przeto trzba sie jakos płezentować wink stare no juz, juz 4laugh
dla ciebie sie wystroje o. ;3 tylko nie przesadz z rozem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
# Ska-P - [Vals del Obrero] 01 - Ska-P - Gato Lopez [2:41]
hiszpanskie ska cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:43 pm
Terrorystka Frania Ozzwald nie wiem moze puszczajac Ci sygnaly co 5 min w nocy? wyciszszszszenie..... podle zagranie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:43 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania ja sobie ogole biggrin
dla ciebie sie wystroje o. ;3 tylko nie przesadz z rozem xd to zabolało................... mad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:44 pm
Delein the Wildest Ozzwald nie wiem moze puszczajac Ci sygnaly co 5 min w nocy? a prosze bardzo, jak tylko wytrzymasz... a moge byc smsy ? bo bym automatem pojechal i poszedl spac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:45 pm
Ozzwald Terrorystka Frania Ozzwald nie wiem moze puszczajac Ci sygnaly co 5 min w nocy? wyciszszszszenie..... podle zagranie oh ja zła.... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania ja sobie ogole biggrin
dla ciebie sie wystroje o. ;3 tylko nie przesadz z rozem xd to zabolało................... mad crying trafiona zatopiona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald nie wiem moze puszczajac Ci sygnaly co 5 min w nocy? a prosze bardzo, jak tylko wytrzymasz... a moge byc smsy ? bo bym automatem pojechal i poszedl spac Moja skrzynka ma miejsce jeszcze na 2...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:47 pm
Ozzwald Terrorystka Frania Mroczny Tato tylko nie przesadz z rozem xd to zabolało................... mad crying trafiona zatopiona xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:47 pm
Delein the Wildest Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald nie wiem moze puszczajac Ci sygnaly co 5 min w nocy? a prosze bardzo, jak tylko wytrzymasz... a moge byc smsy ? bo bym automatem pojechal i poszedl spac Moja skrzynka ma miejsce jeszcze na 2... jestes zla matka... pojde sie poskarzyc klokowi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|