|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:30 pm
Ozzwald dobra jeszcze kogos moge wkurzyc dawaj Dzika mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:30 pm
Mroczny Tato Pszczola_M Terrorystka Frania ja ide na 9... XP
musze łogolić kończyny XP Krew będzie płynęła? xp ja niestety tez ide na 'dzien sporu' ja nie moge -.- Dzień sporu XDDD Kocham mojego tate za to ze MI wypisze zwolnienie blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:31 pm
Mroczny Tato Pszczola_M Terrorystka Frania ja ide na 9... XP
musze łogolić kończyny XP Krew będzie płynęła? xp ja niestety tez ide na 'dzien sporu' ja nie moge -.- i co? nogi ogolisz sobie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:31 pm
Delein the Wildest Ozzwald dobra jeszcze kogos moge wkurzyc Dajesz. co mam Ci dac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:33 pm
Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald dobra jeszcze kogos moge wkurzyc Dajesz. co mam Ci dac? Pytanie co mozesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:33 pm
Pszczola_M Mroczny Tato Pszczola_M Terrorystka Frania ja ide na 9... XP
musze łogolić kończyny XP Krew będzie płynęła? xp ja niestety tez ide na 'dzien sporu' ja nie moge -.- Dzień sporu XDDD Kocham mojego tate za to ze MI wypisze zwolnienie blaugh 3nodding whee tja... mi powiedzieli ze i tak juz sie tydzien opiepszalem. Ozz naszczescie nie musze, ale kurna. za stary jestem na to blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:35 pm
Pszczola_M Mroczny Tato Pszczola_M Terrorystka Frania ja ide na 9... XP
musze łogolić kończyny XP Krew będzie płynęła? xp ja niestety tez ide na 'dzien sporu' ja nie moge -.- Dzień sporu XDDD Kocham mojego tate za to ze MI wypisze zwolnienie blaugh 3nodding whee tak nie wolno to nie etyczne blaugh do szkoly trza chodzic... bo istnieje cos takiego jak obowiazek nauki... w liceum powinni zrobic cos jak u mnie... tylko pisno urzedowe usprawiedliwia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:35 pm
Ozzwald Mroczny Tato Pszczola_M Terrorystka Frania ja ide na 9... XP
musze łogolić kończyny XP Krew będzie płynęła? xp ja niestety tez ide na 'dzien sporu' ja nie moge -.- i co? nogi ogolisz sobie? ja sobie ogole biggrin
przeto trzba sie jakos płezentować wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:36 pm
Delein the Wildest Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald dobra jeszcze kogos moge wkurzyc Dajesz. co mam Ci dac? Pytanie co mozesz. no nie za duzo... *wywija puste kieszenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:36 pm
Mroczny Tato Ozz naszczescie nie musze, ale kurna. za stary jestem na to blaugh to ile ty masz lat? 35? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:37 pm
Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald dobra jeszcze kogos moge wkurzyc Dajesz. co mam Ci dac? Pytanie co mozesz. no nie za duzo... *wywija puste kieszenie* nu to nie masz nic, czym moglbys mnie wkurzyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:37 pm
Terrorystka Frania ja sobie ogole biggrin
przeto trzba sie jakos płezentować wink stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:38 pm
Ozzwald Mroczny Tato Ozz naszczescie nie musze, ale kurna. za stary jestem na to blaugh to ile ty masz lat? 35? xp no dobra, masz mnie. jestem za leniwy. a przynajmniej teraz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|