|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:06 pm
Pszczola_M Terrorystka Frania hej bambusie biggrin
idziesz jutro do school? Chyba nie mrgreen Moja klasa na pewno by tak chciala neutral A ty idziesz? I na ktora w ogole jutro jest? rolleyes nooo.. wlasnie za bardzo nie wiem mrgreen
zara sie dowiem to ci powiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:06 pm
*zapuszcza sobie Mansona* *jedzie w sloty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:07 pm
Delein the Wildest Cu to UT? Ja tez chce ja tez! Kiray- nie trac nadziei...:] heheh jutro mam zerowke z calego roku... "umiem" jeden rozdzial, ucze sie od wczoraj, gdzies tak od poludnia bo wtedy zdobylem ksiazke jedyne na co licze to to ze facet bedzie mial dobry humor i pokaze, ze te opowiesci o jego zerowkach, ktore podobno sa banalne to prawda mrgreen edit// i dotego musialem mecze obejrzec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:09 pm
Terrorystka Frania Pszczola_M Terrorystka Frania hej bambusie biggrin
idziesz jutro do school? Chyba nie mrgreen Moja klasa na pewno by tak chciala neutral A ty idziesz? I na ktora w ogole jutro jest? rolleyes nooo.. wlasnie za bardzo nie wiem mrgreen
zara sie dowiem to ci powiem wink *czekam* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:09 pm
Kiray Delein the Wildest Cu to UT? Ja tez chce ja tez! Kiray- nie trac nadziei...:] heheh jutro mam zerowke z calego roku... "umiem" jeden rozdzial, ucze sie od wczoraj, gdzies tak od poludnia bo wtedy zdobylem ksiazke jedyne na co licze to to ze facet bedzie mial dobry humor i pokaze, ze te opowiesci o jego zerowkach, ktore podobno sa banalne to prawda mrgreen edit// i dotego musialem mecze obejrzec biggrin Dasz rade, zdolna bestyja jestes :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:11 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Cu to UT? Ja tez chce ja tez! Kiray- nie trac nadziei...:] heheh jutro mam zerowke z calego roku... "umiem" jeden rozdzial, ucze sie od wczoraj, gdzies tak od poludnia bo wtedy zdobylem ksiazke jedyne na co licze to to ze facet bedzie mial dobry humor i pokaze, ze te opowiesci o jego zerowkach, ktore podobno sa banalne to prawda mrgreen edit// i dotego musialem mecze obejrzec biggrin Dasz rade, zdolna bestyja jestes :] chociaz ktos we mnie wierzy Franka ale jak grasz bez glosu to nie slyszysz ze ktos idzie naranara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:22 pm
Pszczola_M Terrorystka Frania Pszczola_M Terrorystka Frania hej bambusie biggrin
zara sie dowiem to ci powiem wink *czekam* ninja ja ide na 9... XP
musze łogolić kończyny XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:23 pm
eMus! jade! 4laugh 4laugh 4laugh musza byc wolne miejsca po prostu muszaaaaaa! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:26 pm
Mroczny Tato eMus! jade! 4laugh 4laugh 4laugh musza byc wolne miejsca po prostu muszaaaaaa! heart mraaaaaaaaaf! heart
cholera..... musza być... MUSZĄ! >___
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:26 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato eMus! jade! 4laugh 4laugh 4laugh musza byc wolne miejsca po prostu muszaaaaaa! heart mraaaaaaaaaf! heart
cholera..... musza być... MUSZĄ! >___juz ja sie oto postaram wink kochaaam cie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:27 pm
dobra jeszcze kogos moge wkurzyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:27 pm
Terrorystka Frania ja ide na 9... XP
musze łogolić kończyny XP Krew będzie płynęła? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:29 pm
Pszczola_M Terrorystka Frania ja ide na 9... XP
musze łogolić kończyny XP Krew będzie płynęła? xp ja niestety tez ide na 'dzien sporu' ja nie moge -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:29 pm
Ozzwald dobra jeszcze kogos moge wkurzyc Dajesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|