|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:40 pm
Kiray Ozzwald ja zawsze do rana dotrzymam oo taki fajny jestem blaugh a potem pierwsze co robie to do klopa ide urzekla mnie twoja historia opowiedz cos jeszcze.... a nie Aid jak chemia to bede trzymal [male klamstewko]... ja jutro mam zerowke z chemii... ale bedzie sajgon bo znam tylko jeden rozdzial crying ja juz wole matme od chemi!!! gonk powalilo mnie xp a w gim. mialam spokojnie 4 domokun a teraz zaliczac musze gonk talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:41 pm
Pszczola_M Aidanna uczylam sie oood czwartku... umiem na pmiec... tylko mi sie miesza troszku, ale jak sie skupie bedzie dobrze 3nodding Chemia jest okrutna, jesli jej sie chce nauczyc... . stare Aj tam chemia jest jeszcze prosta...4 na koniec mialam...fizyka dla mnie gorsza niz czarna magia byla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:41 pm
Ozzwald Chemia + Kiray = zaliczenie mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:42 pm
Kiray Delein the Wildest nie, nie musialem. Mialem przewiane nerki. ale teraz jestem zdrowy, sikam trzy razy dziennie i styknie. wiedzialem ze cos krecisz gonk Aid ja cie nie lubie? no co ty... skad te mysli sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:43 pm
Delein the Wildest Pszczola_M Aidanna uczylam sie oood czwartku... umiem na pmiec... tylko mi sie miesza troszku, ale jak sie skupie bedzie dobrze 3nodding Chemia jest okrutna, jesli jej sie chce nauczyc... . stare Aj tam chemia jest jeszcze prosta...4 na koniec mialam...fizyka dla mnie gorsza niz czarna magia byla... ja juz wole fizyke talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:44 pm
Ozzwald a co robisz w srode wieczorem? nie wiem... pewnie nic albo bede sie uczyl na egzaminy jak zerowki nie zalicze... czyli tez nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:45 pm
Kiray Ozzwald a co robisz w srode wieczorem? nie wiem... pewnie nic albo bede sie uczyl na egzaminy jak zerowki nie zalicze... czyli tez nic bo moi starzy wyjezdzaja... a meczyk bedzie i sobie tak mysle coby pare osob zebrac piwko meczyk jakas szama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Delein the Wildest nie, nie musialem. Mialem przewiane nerki. ale teraz jestem zdrowy, sikam trzy razy dziennie i styknie. wiedzialem ze cos krecisz gonk Aid ja cie nie lubie? no co ty... skad te mysli znowu mnie przejrzales...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Aj tam chemia jest jeszcze prosta...4 na koniec mialam...fizyka dla mnie gorsza niz czarna magia byla... wszystko jest proste w liceum i gim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:47 pm
Kiray Delein the Wildest Aj tam chemia jest jeszcze prosta...4 na koniec mialam...fizyka dla mnie gorsza niz czarna magia byla... wszystko jest proste w liceum i gim... za wyjatkiem niemieckiego u pani sholc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:47 pm
Kiray Delein the Wildest Aj tam chemia jest jeszcze prosta...4 na koniec mialam...fizyka dla mnie gorsza niz czarna magia byla... wszystko jest proste w liceum i gim... Nie wszystko...ja do niemieckiego i fizyki nie mam zamiaru wracac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:48 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald a co robisz w srode wieczorem? nie wiem... pewnie nic albo bede sie uczyl na egzaminy jak zerowki nie zalicze... czyli tez nic bo moi starzy wyjezdzaja... a meczyk bedzie i sobie tak mysle coby pare osob zebrac piwko meczyk jakas szama w to mi graj mrgreen Del a juz hccialem powiedziec ze fajne kimono masz... ale teraz tego nie zrobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:49 pm
Kiray Del a juz hccialem powiedziec ze fajne kimono masz... ale teraz tego nie zrobie No skonczze juz z tym sedzia XD Bylo minelo, moze na Niemcach gorszego dostaniemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray Delein the Wildest Aj tam chemia jest jeszcze prosta...4 na koniec mialam...fizyka dla mnie gorsza niz czarna magia byla... wszystko jest proste w liceum i gim... za wyjatkiem niemieckiego u pani sholc blaugh no fakt... to byla masakra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald a co robisz w srode wieczorem? nie wiem... pewnie nic albo bede sie uczyl na egzaminy jak zerowki nie zalicze... czyli tez nic bo moi starzy wyjezdzaja... a meczyk bedzie i sobie tak mysle coby pare osob zebrac piwko meczyk jakas szama w to mi graj mrgreen Del a juz hccialem powiedziec ze fajne kimono masz... ale teraz tego nie zrobie a co obawiasz sie Wierzejskiego? znikam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|