|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:31 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Tia i na pewno dotrzymam do rana... witam Kiraya. oi oi oi a co masz chory pecherz mrgreen nie, ale swego czasu mialam problemy z nerami i malo co do szpitala nie trafilam... a z reszta o kciuki tu przeto chodzi. musiales miec piasek w nerkach... za malo alko no o kciuki ale co spytac sie nei moge?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:32 pm
Pszczola_M Aidanna trzymajcie jutro za mnie kciuki rano gonk czemu? whee zaliczam chemie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:33 pm
Kiray Delein the Wildest Tia i na pewno dotrzymam do rana... witam Kiraya. oi oi oi a co masz chory pecherz mrgreen ja zawsze do rana dotrzymam oo taki fajny jestem blaugh a potem pierwsze co robie to do klopa ide
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Pszczola_M Aidanna trzymajcie jutro za mnie kciuki rano gonk czemu? whee zaliczam chemie gonk Chemia... sweatdrop Masakra evil Trzymam kciuki! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Aidanna trzymajcie jutro za mnie kciuki rano gonk nie... czemu mnie nie lubisz ? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:34 pm
Ozzwald Kiray Delein the Wildest Tia i na pewno dotrzymam do rana... witam Kiraya. oi oi oi a co masz chory pecherz mrgreen ja zawsze do rana dotrzymam oo taki fajny jestem blaugh a potem pierwsze co robie to do klopa ide No patrz zalozymy gang.... Ja tez jakos cala noc trzymam xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:35 pm
Pszczola_M Aidanna Pszczola_M Aidanna trzymajcie jutro za mnie kciuki rano gonk czemu? whee zaliczam chemie gonk Chemia... sweatdrop Masakra evil Trzymam kciuki! mrgreen uczylam sie oood czwartku... umiem na pmiec... tylko mi sie miesza troszku, ale jak sie skupie bedzie dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:35 pm
Pszczola_M Aidanna Pszczola_M Aidanna trzymajcie jutro za mnie kciuki rano gonk czemu? whee zaliczam chemie gonk Chemia... sweatdrop Masakra evil Trzymam kciuki! mrgreen Chemia + Kiray = zaliczenie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:36 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Tia i na pewno dotrzymam do rana... witam Kiraya. oi oi oi a co masz chory pecherz mrgreen nie, ale swego czasu mialam problemy z nerami i malo co do szpitala nie trafilam... a z reszta o kciuki tu przeto chodzi. musiales miec piasek w nerkach... za malo alko no o kciuki ale co spytac sie nei moge? nie, nie musialem. Mialem przewiane nerki. ale teraz jestem zdrowy, sikam trzy razy dziennie i styknie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:36 pm
Pszczola_M Ozzwald Kiray Delein the Wildest Tia i na pewno dotrzymam do rana... witam Kiraya. oi oi oi a co masz chory pecherz mrgreen ja zawsze do rana dotrzymam oo taki fajny jestem blaugh a potem pierwsze co robie to do klopa ide No patrz zalozymy gang.... Ja tez jakos cala noc trzymam xp xp ja w nocy tylko budze sie jak chce mi sie pic lub moje serducho czuje, ze musi zadzwonic do kogos ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:37 pm
Ozzwald ja zawsze do rana dotrzymam oo taki fajny jestem blaugh a potem pierwsze co robie to do klopa ide urzekla mnie twoja historia opowiedz cos jeszcze.... a nie Aid jak chemia to bede trzymal [male klamstewko]... ja jutro mam zerowke z chemii... ale bedzie sajgon bo znam tylko jeden rozdzial
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:38 pm
Aidanna uczylam sie oood czwartku... umiem na pmiec... tylko mi sie miesza troszku, ale jak sie skupie bedzie dobrze 3nodding Chemia jest okrutna, jesli jej sie chce nauczyc... . stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:40 pm
Delein the Wildest nie, nie musialem. Mialem przewiane nerki. ale teraz jestem zdrowy, sikam trzy razy dziennie i styknie. wiedzialem ze cos krecisz gonk Aid ja cie nie lubie? no co ty... skad te mysli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:40 pm
Kiray Ozzwald ja zawsze do rana dotrzymam oo taki fajny jestem blaugh a potem pierwsze co robie to do klopa ide urzekla mnie twoja historia opowiedz cos jeszcze.... a nie Aid jak chemia to bede trzymal [male klamstewko]... ja jutro mam zerowke z chemii... ale bedzie sajgon bo znam tylko jeden rozdzial a co robisz w srode wieczorem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|