|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:51 am
renge_karen ja juz zjadlam i wrocilam.......... a co jadlas XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:56 am
Rin_Youkai renge_karen ja juz zjadlam i wrocilam.......... a co jadlas XD miałam chlebek z serem zoltym z dziurami pysznosci i z pomidorem ^^ mniam a ty mialas sniadanko????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 1:58 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen ja juz zjadlam i wrocilam.......... a co jadlas XD miałam chlebek z serem zoltym z dziurami pysznosci i z pomidorem ^^ mniam a ty mialas sniadanko????yyy nic XD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 2:05 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen ja juz zjadlam i wrocilam.......... a co jadlas XD miałam chlebek z serem zoltym z dziurami pysznosci i z pomidorem ^^ mniam a ty mialas sniadanko????yyy nic XD xd co dieta???? czy sie zrobic niechce??? bo mi to matka zrbiła biggrin bo bym se sama nie zrobiła biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 2:05 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen ja juz zjadlam i wrocilam.......... a co jadlas XD miałam chlebek z serem zoltym z dziurami pysznosci i z pomidorem ^^ mniam a ty mialas sniadanko????yyy nic XD xd Bo to najlepsze śniadanie (:
Ja też nic.
Chociaż zjadłam banana o 5 rano.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 2:07 am
Rynn the Vampire Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen ja juz zjadlam i wrocilam.......... a co jadlas XD miałam chlebek z serem zoltym z dziurami pysznosci i z pomidorem ^^ mniam a ty mialas sniadanko????yyy nic XD xd Bo to najlepsze śniadanie (:
Ja też nic.
Chociaż zjadłam banana o 5 rano. Ja o 5 rano to jeszcze spalam....
ale masz cute avika heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 2:10 am
Rynn the Vampire Bo to najlepsze śniadanie (:
Ja też nic.
Chociaż zjadłam banana o 5 rano. O.o Co Ty robilas o 5 nad ranem o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 2:14 am
Twistus Rynn the Vampire Bo to najlepsze śniadanie (:
Ja też nic.
Chociaż zjadłam banana o 5 rano. O.o Co Ty robilas o 5 nad ranem o.Owlasnie x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 2:16 am
Rin_Youkai Twistus Rynn the Vampire Bo to najlepsze śniadanie (:
Ja też nic.
Chociaż zjadłam banana o 5 rano. O.o Co Ty robilas o 5 nad ranem o.Owlasnie x_X no fłasnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 2:19 am
co fy nic nie piszecie............... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 2:21 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen ja juz zjadlam i wrocilam.......... a co jadlas XD miałam chlebek z serem zoltym z dziurami pysznosci i z pomidorem ^^ mniam a ty mialas sniadanko????yyy nic XD xd co dieta???? czy sie zrobic niechce??? bo mi to matka zrbiła biggrin bo bym se sama nie zrobiła biggrin lenistwo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 2:24 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen ja juz zjadlam i wrocilam.......... a co jadlas XD miałam chlebek z serem zoltym z dziurami pysznosci i z pomidorem ^^ mniam a ty mialas sniadanko????yyy nic XD xd co dieta???? czy sie zrobic niechce??? bo mi to matka zrbiła biggrin bo bym se sama nie zrobiła biggrin lenistwo blaugh hehehehehehe ^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|