|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:59 pm
Baliaur ja wiedzialam ze tak bedzie! A maj fajvryt, czarne bokserki.
No chyba bardziej za majtkami niz za mna rofl *zaglada za spodnie* a nom fajne heart tu mnie masz... no wiesz nie wypadalo tego mowic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:00 pm
Kiray Twistus Kiray Twistus cool to wyciagaj te bimbry zaszalejemy troche mrgreen od bimbru to ja jestem *wyciaga flaszke i szklaneczki* *polewa* co za roznica misiek wink
*przyczaja sie na szklaneczke* mrgreen *pije* bo jak bym nie byl od bimbru to bym stracil sens zycia xd A sianie chaosu i takietam to co?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:02 pm
Kiray Baliaur ja wiedzialam ze tak bedzie! A maj fajvryt, czarne bokserki.
No chyba bardziej za majtkami niz za mna rofl *zaglada za spodnie* a nom fajne heart tu mnie masz... no wiesz nie wypadalo tego mowic A phi! i tak wszyscy to wiedza ninja Teraz mow jakie Ty masz Gjenierale pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:03 pm
Baliaur A sianie chaosu i takietam to co?! teraz te kapitalistyczne swinie za dobrze sie bronia i atakowanie ich nie oplaca sie zabardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:05 pm
Kiray Baliaur A sianie chaosu i takietam to co?! teraz te kapitalistyczne swinie za dobrze sie bronia i atakowanie ich nie oplaca sie zabardzo Oplaca czy nie oplaca. Zawsze mozna dla czystej rozrywki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:05 pm
Baliaur Kiray Baliaur ja wiedzialam ze tak bedzie! A maj fajvryt, czarne bokserki.
No chyba bardziej za majtkami niz za mna rofl *zaglada za spodnie* a nom fajne heart tu mnie masz... no wiesz nie wypadalo tego mowic A phi! i tak wszyscy to wiedza ninja Teraz mow jakie Ty masz Gjenierale pirate mowisz szara kratka z mlodym simpsonem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:07 pm
Baliaur Kiray Baliaur A sianie chaosu i takietam to co?! teraz te kapitalistyczne swinie za dobrze sie bronia i atakowanie ich nie oplaca sie zabardzo Oplaca czy nie oplaca. Zawsze mozna dla czystej rozrywki. ale to jest zle nie wolno krzywdzic innych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:08 pm
Kiray Baliaur Kiray Baliaur ja wiedzialam ze tak bedzie! A maj fajvryt, czarne bokserki.
No chyba bardziej za majtkami niz za mna rofl *zaglada za spodnie* a nom fajne heart tu mnie masz... no wiesz nie wypadalo tego mowic A phi! i tak wszyscy to wiedza ninja Teraz mow jakie Ty masz Gjenierale pirate mowisz szara kratka z mlodym simpsonem oo Wymiatasz normalnie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:11 pm
Kiray Baliaur Kiray Baliaur A sianie chaosu i takietam to co?! teraz te kapitalistyczne swinie za dobrze sie bronia i atakowanie ich nie oplaca sie zabardzo Oplaca czy nie oplaca. Zawsze mozna dla czystej rozrywki. ale to jest zle nie wolno krzywdzic innych blaugh Nieprawda. Niektorych mozna. Takie ludzie-manekiny na przyklad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:12 pm
Baliaur oo Wymiatasz normalnie 4laugh no ba... ostatnio caly zestaw ich sobie kupilem mlody simpson gra w pilke mlody simpson lezy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:15 pm
Baliaur Nieprawda. Niektorych mozna. Takie ludzie-manekiny na przyklad. ale ludzie manekiny nie uciekaja wiec to zadna przyjemnosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:22 pm
czego to ludzie nie wymysla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:23 pm
Kiray Baliaur Nieprawda. Niektorych mozna. Takie ludzie-manekiny na przyklad. ale ludzie manekiny nie uciekaja wiec to zadna przyjemnosc A czy to wazne? rolleyes Idu Diune czytac ninja Do zob...wypicia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|