|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:42 pm
gziuuuuuuu........ Kiray: no ja chyba jestem : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:44 pm
*przylazlo sie jej* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:46 pm
Twistus *przylazlo sie jej* mrgreen Ale mamy ekipe. Nic tylko melanzyk robic domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:47 pm
dawno cie nie widzialem gdzie sie szlajalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:49 pm
Baliaur Twistus *przylazlo sie jej* mrgreen Ale mamy ekipe. Nic tylko melanzyk robic domokun cool to wyciagaj te bimbry zaszalejemy troche mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:49 pm
Kiray dawno cie nie widzialem gdzie sie szlajalas? Tu i tam, tam i tu. A czo steskniles sie? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:50 pm
Twistus cool to wyciagaj te bimbry zaszalejemy troche mrgreen od bimbru to ja jestem *wyciaga flaszke i szklaneczki* *polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:51 pm
Twistus Baliaur Twistus *przylazlo sie jej* mrgreen Ale mamy ekipe. Nic tylko melanzyk robic domokun cool to wyciagaj te bimbry zaszalejemy troche mrgreen *wyciaga te bimbry* ninja pirate No to chlejem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:52 pm
Baliaur Tu i tam, tam i tu. A czo steskniles sie? cool no ba za toba i za twoimi majtkami... a jakie dzisiaj masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:52 pm
Kiray Twistus cool to wyciagaj te bimbry zaszalejemy troche mrgreen od bimbru to ja jestem *wyciaga flaszke i szklaneczki* *polewa* co za roznica misiek wink
*przyczaja sie na szklaneczke* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:54 pm
Kiray Baliaur Tu i tam, tam i tu. A czo steskniles sie? cool no ba za toba i za twoimi majtkami... a jakie dzisiaj masz? ja wiedzialam ze tak bedzie! A maj fajvryt, czarne bokserki.
No chyba bardziej za majtkami niz za mna rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:56 pm
Twistus Kiray Twistus cool to wyciagaj te bimbry zaszalejemy troche mrgreen od bimbru to ja jestem *wyciaga flaszke i szklaneczki* *polewa* co za roznica misiek wink
*przyczaja sie na szklaneczke* mrgreen No ! Nie mahrudzic tylko pic :] *piju piju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:57 pm
Twistus Kiray Twistus cool to wyciagaj te bimbry zaszalejemy troche mrgreen od bimbru to ja jestem *wyciaga flaszke i szklaneczki* *polewa* co za roznica misiek wink
*przyczaja sie na szklaneczke* mrgreen *pije* bo jak bym nie byl od bimbru to bym stracil sens zycia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|