|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:11 pm
~~lena-undesaid~~ ja niestety mam takie w gimnazjum w mojej klasie na dodatek gonk ja mialam szkolna : Barbi - byla jak Twist teraz XDD, ale wygladal raczej jak koszmar niz barbi ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:11 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania Obym ja w liceum nie miala takich.... dziewcząt -.- Podpowiem Ci : One omijaja szkoly z wysokimi poziomami XDD niestety nie zawsze -.-'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:12 pm
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ ja niestety mam takie w gimnazjum w mojej klasie na dodatek gonk nie peniaj. wink
jeszcze tylko 2 lata biggrin i to niecałe XD odlicz wszystkie weekendy, świeta, dni wolne, wakacje i godziny po zajęciach dydatkycznych w szkole mrgreen jaaasne. a dolicze jeszcze tygodniowa wycieczke, wszystkie wyjkazdy z klasa, jakies wspolne projekty i wyjde na zero xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
pierdolony elitaryzm...
milem tu kusza nie wracac.......
uj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ ja niestety mam takie w gimnazjum w mojej klasie na dodatek gonk ja mialam szkolna : Barbi - byla jak Twist teraz XDD, ale wygladal raczej jak koszmar niz barbi == stare masz cos suczka do mnie? rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:13 pm
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ ja niestety mam takie w gimnazjum w mojej klasie na dodatek gonk nie peniaj. wink
jeszcze tylko 2 lata biggrin i to niecałe XD odlicz wszystkie weekendy, świeta, dni wolne, wakacje i godziny po zajęciach dydatkycznych w szkole mrgreen jaaasne. a dolicze jeszcze tygodniowa wycieczke, wszystkie wyjkazdy z klasa, jakies wspolne projekty i wyjde na zero xD nie nie nie wink jestes w błędzie zbłądzona duszyczko ;DDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:14 pm
opcy pierdolony elitaryzm... milem tu kusza nie wracac....... uj mam ut D;
ale musze si etym czyms zajac...... tego ludzika itp..... formalności przysłowiowe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:15 pm
Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ ja niestety mam takie w gimnazjum w mojej klasie na dodatek gonk nie peniaj. wink
jeszcze tylko 2 lata biggrin i to niecałe XD odlicz wszystkie weekendy, świeta, dni wolne, wakacje i godziny po zajęciach dydatkycznych w szkole mrgreen jaaasne. a dolicze jeszcze tygodniowa wycieczke, wszystkie wyjkazdy z klasa, jakies wspolne projekty i wyjde na zero xD nie nie nie wink jestes w błędzie zbłądzona duszyczko ;DDDD no ale kurde. jaka na wycieczke do wroclawia, tylko i wylacznie w celu zwiedzenia galerii centrum nabijaja sie z naszej wych, i przed lekcjami jedna biega rozemocvjonowana do drugiej i opowiada, w co nasza wych jest ubrana, w co by nie byla, beda sie lac. na wfie cwicza w spodenkach, tkore sie kupuje w sklepeie z bielizna, przez co zostaly ochrzczone przez 2 klasy kajtki-bez-majtki jak ja kocham 2 klasy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:15 pm
opcy pierdolony elitaryzm... milem tu kusza nie wracac....... uj dzeiki za odpowiedz na gadu ale rozumiem ze nie chewsz gadac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:17 pm
Twistus Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ ja niestety mam takie w gimnazjum w mojej klasie na dodatek gonk ja mialam szkolna : Barbi - byla jak Twist teraz XDD, ale wygladal raczej jak koszmar niz barbi == stare masz cos suczka do mnie? rofl rofl rofl mrgreen rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:17 pm
opcy pierdolony elitaryzm... milem tu kusza nie wracac....... uj aj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:25 pm
opcy pierdolony elitaryzm... milem tu kusza nie wracac....... uj A Tobie co sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:27 pm