Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24147 24148 24149 24150 24151 24152 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:45 am

Terrorystka Frania
Indeed.
scream jak zes mnie nazwal sama jestes indeed scream rofl rofl rofl rofl rofl
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:45 am

Twistus
~~lena-undesaid~~
Twistus
Omega Sun

ale sie boje wink
kur*a i prawidlow kurfa mac nie wiesz co on jurz robil rodzona matka ci tej tfojej pieknej buzki nie pozna jak ja sie pozniej do neij dobiore kurfa wiecej mi nie podskoczysz mrgreen

sweatdrop dobra znudzilo mi sie rofl rofl rofl

ty
czy ty przypadkeim nie znasz takeij jednej dziolchy z mojego osiedla?
bo w mniej wiecej taki sposob mi 'grozila' xD
rolleyes boshe mi sie wydaje ze one wszystkie maja jeden standardowy tekst i kazdej tak groza xd

w moim przypadku to wygladalo mniej wiecej tak;

Anka, ty je**na ku**o, szmato pier****na idz sie je**c w krzakach ze smieciazami, nie podskakuj bo jak nasle na ciebie kumpli z mojej budy, to pozalujesz, ze sie urodzilas, do***ia ci w pizde, a twoja szkola jest po******lona'

~~lena-undesaid~~

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:47 am

~~lena-undesaid~~

Anka, ty je**na ku**o, szmato pier****na idz sie je**c w krzakach ze smieciazami, nie podskakuj bo jak nasle na ciebie kumpli z mojej budy, to pozalujesz, ze sie urodzilas, do***ia ci w pizde, a twoja szkola jest po******lona'
ninja tu mialas do czynienia z jednostka bardziej wyksztalcona jak zauwazys w kazdym zdaniu uzyal po kilka przeklenstwem takie najczesciej zostaja przywodczyniami calego rozwego stada rada najlepeij niezaczpiac osobniki wysoko aspoleczne i niebezpooieczne dla zycia i ludzi najlepij sie wysmiewac z tego mrgreen
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:47 am

~~lena-undesaid~~

oooooo... najwyraźniej nie może bez ciebie żyć whee
xd

Terrorystka Frania

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:49 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:51 am

Twistus
~~lena-undesaid~~

ninja tu mialas do czynienia z jednostka bardziej wyksztalcona jak zauwazys w kazdym zdaniu uzyal po kilka przeklenstwem takie najczesciej zostaja przywodczyniami calego rozwego stada rada najlepeij niezaczpiac osobniki wysoko aspoleczne i niebezpooieczne dla zycia i ludzi najlepij sie wysmiewac z tego mrgreen
Najdziwniejsze, ze wszystkie owe jednostki czuja sie bardzo slabe ninja nigdy nie wyzywaja na pojedynak tylko zawsze zaslaniaja sie innymi ninja CZyt. przywal jej w nos jak sie zblizy za duzo, a spewnoscia Ci sama nigdy nie odda ninja ( trza tez pamietac, ze nigdy nie wiadomo jakich sie samemu ma kolegow wink

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:51 am

Twistus

a ja mam to szczescie, ze nie znam blizej nikogo z rozowych.

Tzn. od dzisiaj poza Toba wink lol
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:53 am

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:53 am

Omega Sun
Twistus

a ja mam to szczescie, ze nie znam blizej nikogo z rozowych.

Tzn. od dzisiaj poza Toba wink lol
widzisz jaki zaszczyt cie kopnal?
toteraz mozemy porozmawiac jak to ja wspaniala jestem
mrgreen rofl
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:54 am

~~lena-undesaid~~

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:56 am

Terrorystka Frania

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:57 am

Twistus
widzisz jaki zaszczyt cie kopnal?
toteraz mozemy porozmawiac jak to ja wspaniala jestem
mrgreen rofl

to moze od razu zbudujmy Ci oltarz, co sie bedziemy rozdrabniac....

Omega Sun
Captain

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 11:58 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24147 24148 24149 24150 24151 24152 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games