|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:45 am
scream jak zes mnie nazwal sama jestes indeed scream rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:45 am
Twistus ~~lena-undesaid~~ Twistus kur*a i prawidlow kurfa mac nie wiesz co on jurz robil rodzona matka ci tej tfojej pieknej buzki nie pozna jak ja sie pozniej do neij dobiore kurfa wiecej mi nie podskoczysz mrgreen sweatdrop dobra znudzilo mi sie rofl rofl rofl ty czy ty przypadkeim nie znasz takeij jednej dziolchy z mojego osiedla? bo w mniej wiecej taki sposob mi 'grozila' xD rolleyes boshe mi sie wydaje ze one wszystkie maja jeden standardowy tekst i kazdej tak groza xd w moim przypadku to wygladalo mniej wiecej tak; Anka, ty je**na ku**o, szmato pier****na idz sie je**c w krzakach ze smieciazami, nie podskakuj bo jak nasle na ciebie kumpli z mojej budy, to pozalujesz, ze sie urodzilas, do***ia ci w pizde, a twoja szkola jest po******lona'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:47 am
~~lena-undesaid~~ w moim przypadku to wygladalo mniej wiecej tak; Anka, ty je**na ku**o, szmato pier****na idz sie je**c w krzakach ze smieciazami, nie podskakuj bo jak nasle na ciebie kumpli z mojej budy, to pozalujesz, ze sie urodzilas, do***ia ci w pizde, a twoja szkola jest po******lona' ninja tu mialas do czynienia z jednostka bardziej wyksztalcona jak zauwazys w kazdym zdaniu uzyal po kilka przeklenstwem takie najczesciej zostaja przywodczyniami calego rozwego stada rada najlepeij niezaczpiac osobniki wysoko aspoleczne i niebezpooieczne dla zycia i ludzi najlepij sie wysmiewac z tego mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:47 am
~~lena-undesaid~~ Anka, ty je**na ku**o, szmato pier****na idz sie je**c w krzakach ze smieciazami, nie podskakuj bo jak nasle na ciebie kumpli z mojej budy, to pozalujesz, ze sie urodzilas, do***ia ci w pizde, a twoja szkola jest po******lona' oooooo... najwyraźniej nie może bez ciebie żyć whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:51 am
Twistus ~~lena-undesaid~~ w moim przypadku to wygladalo mniej wiecej tak; Anka, ty je**na ku**o, szmato pier****na idz sie je**c w krzakach ze smieciazami, nie podskakuj bo jak nasle na ciebie kumpli z mojej budy, to pozalujesz, ze sie urodzilas, do***ia ci w pizde, a twoja szkola jest po******lona' ninja tu mialas do czynienia z jednostka bardziej wyksztalcona jak zauwazys w kazdym zdaniu uzyal po kilka przeklenstwem takie najczesciej zostaja przywodczyniami calego rozwego stada rada najlepeij niezaczpiac osobniki wysoko aspoleczne i niebezpooieczne dla zycia i ludzi najlepij sie wysmiewac z tego mrgreen Najdziwniejsze, ze wszystkie owe jednostki czuja sie bardzo slabe ninja nigdy nie wyzywaja na pojedynak tylko zawsze zaslaniaja sie innymi ninja CZyt. przywal jej w nos jak sie zblizy za duzo, a spewnoscia Ci sama nigdy nie odda ninja ( trza tez pamietac, ze nigdy nie wiadomo jakich sie samemu ma kolegow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:51 am
Twistus ninja tu mialas do czynienia z jednostka bardziej wyksztalcona jak zauwazys w kazdym zdaniu uzyal po kilka przeklenstwem takie najczesciej zostaja przywodczyniami calego rozwego stada rada najlepeij niezaczpiac osobniki wysoko aspoleczne i niebezpooieczne dla zycia i ludzi najlepij sie wysmiewac z tego mrgreen a ja mam to szczescie, ze nie znam blizej nikogo z rozowych. Tzn. od dzisiaj poza Toba wink lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:53 am
Omega Sun Twistus ninja tu mialas do czynienia z jednostka bardziej wyksztalcona jak zauwazys w kazdym zdaniu uzyal po kilka przeklenstwem takie najczesciej zostaja przywodczyniami calego rozwego stada rada najlepeij niezaczpiac osobniki wysoko aspoleczne i niebezpooieczne dla zycia i ludzi najlepij sie wysmiewac z tego mrgreen a ja mam to szczescie, ze nie znam blizej nikogo z rozowych. Tzn. od dzisiaj poza Toba wink lol widzisz jaki zaszczyt cie kopnal? toteraz mozemy porozmawiac jak to ja wspaniala jestem mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:57 am
Twistus widzisz jaki zaszczyt cie kopnal? toteraz mozemy porozmawiac jak to ja wspaniala jestem mrgreen rofl to moze od razu zbudujmy Ci oltarz, co sie bedziemy rozdrabniac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|