|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:27 am
Mroczny Tato no to ja pokaze jak skomentowali w windzie nasz mecz z eqadorem mrgreen  i co, to niby zabawne mialo byc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:27 am
Twistus Omega Sun Twistus Omega Sun a co sie stalo z Twoimi wlosami? Wygladasz jak blond-pink-pokemonek wink 4laugh no przeciez ja nia jestem niepamietasz 4laugh whee a tak, rzeczywiscie... zapomnialam wink rolleyes oczywiscie rze zapomnialas w koncu jestes taka gupia rolleyes *poprawia wlosy sobie* rofl rofl rofl rofl *bije brawo dla aktorki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:28 am
Twistus rolleyes oczywiscie rze zapomnialas w koncu jestes taka gupia rolleyes *poprawia wlosy sobie* *czochra ja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:29 am
Omega Sun Mroczny Tato no to ja pokaze jak skomentowali w windzie nasz mecz z eqadorem mrgreen  i co, to niby zabawne mialo byc? nie - to mialo byc szczere
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:29 am
Omega Sun Twistus rolleyes oczywiscie rze zapomnialas w koncu jestes taka gupia rolleyes *poprawia wlosy sobie* *czochra ja* *odsowa sie* ej ty laska kur#a ty sobie nie pozwalaj na za wiele kur*a co to kur*wa ma byc trzymaj kur*a te lapska przy sobie zrozmialysmy sie no? *zoje gome* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:30 am
Lina-san Jakis koles u mnie na dworzu sie zneca nad psem >> !!!!!!!!!!!! GDZIE CO ! DAWAJ TEGO cfaniaczka tu ! Cholerny MACHO! , albo nie najlepiej sama zejdz i go powstrzymaj ( bo ja zanim dojade to pies sie nacierpi za duzo )>.< ( najlepiej wez kogos silnego XD np tate xd ) NIE NAWiDZE znecajacych sie ludzi nad psami >.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:31 am
Twistus Omega Sun Twistus rolleyes oczywiscie rze zapomnialas w koncu jestes taka gupia rolleyes *poprawia wlosy sobie* *czochra ja* *odsowa sie* ej ty laska kur#a ty sobie nie pozwalaj na za wiele kur*a co to kur*wa ma byc trzymaj kur*a te lapska przy sobie zrozmialysmy sie no? *zoje gome* rofl skad w tych dzieciach tyle agresji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:33 am
Omega Sun Twistus Omega Sun Twistus rolleyes oczywiscie rze zapomnialas w koncu jestes taka gupia rolleyes *poprawia wlosy sobie* *czochra ja* *odsowa sie* ej ty laska kur#a ty sobie nie pozwalaj na za wiele kur*a co to kur*wa ma byc trzymaj kur*a te lapska przy sobie zrozmialysmy sie no? *zoje gome* rofl skad w tych dzieciach tyle agresji wink u nas jest nawet liceum dla takich 'kobietek" doslownie tam na 100 jedna jest normalna x-X''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:35 am
Omega Sun Twistus Omega Sun Twistus rolleyes oczywiscie rze zapomnialas w koncu jestes taka gupia rolleyes *poprawia wlosy sobie* *czochra ja* *odsowa sie* ej ty laska kur#a ty sobie nie pozwalaj na za wiele kur*a co to kur*wa ma byc trzymaj kur*a te lapska przy sobie zrozmialysmy sie no? *zoje gome* rofl skad w tych dzieciach tyle agresji wink ej niunia to Ty pierwsza kur*a wyskoczylas z lapami kur*a uwazaj o moj przyjaciel (bandzior jakbys chciala wiedziec) poprzetraca Ci je kur*a rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:36 am
Rin_Youkai Lina-san Jakis koles u mnie na dworzu sie zneca nad psem >> !!!!!!!!!!!! GDZIE CO ! DAWAJ TEGO cfaniaczka tu ! Cholerny MACHO! , albo nie najlepiej sama zejdz i go powstrzymaj ( bo ja zanim dojade to pies sie nacierpi za duzo )>.< ( najlepiej wez kogos silnego XD np tate xd ) NIE NAWiDZE znecajacych sie ludzi nad psami >. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:36 am
Twistus ej niunia to Ty pierwsza kur*a wyskoczylas z lapami kur*a uwazaj o moj przyjaciel (bandzior jakbys chciala wiedziec) poprzetraca Ci je kur*a rofl rofl rofl rofl rofl ale sie boje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:38 am
kur*a i prawidlow kurfa mac nie wiesz co on jurz robil rodzona matka ci tej tfojej pieknej buzki nie pozna jak ja sie pozniej do neij dobiore kurfa wiecej mi nie podskoczysz mrgreen sweatdrop dobra znudzilo mi sie rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:40 am
Twistus kur*a i prawidlow kurfa mac nie wiesz co on jurz robil rodzona matka ci tej tfojej pieknej buzki nie pozna jak ja sie pozniej do neij dobiore kurfa wiecej mi nie podskoczysz mrgreen sweatdrop dobra znudzilo mi sie rofl rofl rofl ty czy ty przypadkeim nie znasz takeij jednej dziolchy z mojego osiedla? bo w mniej wiecej taki sposob mi 'grozila' xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:41 am
~~lena-undesaid~~ Twistus kur*a i prawidlow kurfa mac nie wiesz co on jurz robil rodzona matka ci tej tfojej pieknej buzki nie pozna jak ja sie pozniej do neij dobiore kurfa wiecej mi nie podskoczysz mrgreen sweatdrop dobra znudzilo mi sie rofl rofl rofl ty czy ty przypadkeim nie znasz takeij jednej dziolchy z mojego osiedla? bo w mniej wiecej taki sposob mi 'grozila' xD rolleyes boshe mi sie wydaje ze one wszystkie maja jeden standardowy tekst i kazdej tak groza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:42 am
Twistus ~~lena-undesaid~~ Twistus kur*a i prawidlow kurfa mac nie wiesz co on jurz robil rodzona matka ci tej tfojej pieknej buzki nie pozna jak ja sie pozniej do neij dobiore kurfa wiecej mi nie podskoczysz mrgreen sweatdrop dobra znudzilo mi sie rofl rofl rofl ty czy ty przypadkeim nie znasz takeij jednej dziolchy z mojego osiedla? bo w mniej wiecej taki sposob mi 'grozila' xD rolleyes boshe mi sie wydaje ze one wszystkie maja jeden standardowy tekst i kazdej tak groza xd Indeed.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|