|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 7:02 am
Twistus *wchodzi rozglada sie i....wychodzi...* neutral masz jakis problem? towarzystwo nie odpowiada? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 7:11 am
Adwokat Kozy Twistus *wchodzi rozglada sie i....wychodzi...* neutral masz jakis problem? towarzystwo nie odpowiada? biggrin poprostu musialm wyjsc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 7:17 am
sweatdrop ale chyba pojdebo jakos rozmowy zamilkly jak przyszlam... *wychodzi cicho*... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 7:19 am
Twistus Adwokat Kozy Twistus *wchodzi rozglada sie i....wychodzi...* neutral masz jakis problem? towarzystwo nie odpowiada? biggrin poprostu musialm wyjsc wink a może w ryj dać trzeba dać? he? ja nie gadam bo sobie rysuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 7:48 am
Adwokat Kozy Twistus Adwokat Kozy Twistus *wchodzi rozglada sie i....wychodzi...* neutral masz jakis problem? towarzystwo nie odpowiada? biggrin poprostu musialm wyjsc wink a może w ryj dać trzeba dać? he? ja nie gadam bo sobie rysuje wink a co rysujesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 8:10 am
Twistus Adwokat Kozy Twistus Adwokat Kozy Twistus *wchodzi rozglada sie i....wychodzi...* neutral masz jakis problem? towarzystwo nie odpowiada? biggrin poprostu musialm wyjsc wink a może w ryj dać trzeba dać? he? ja nie gadam bo sobie rysuje wink a co rysujesz mrgreen jakieś mroczne pierdoły.. teraz wilkołaka co urywa kolesiowi głowę.. zazwyczaj pobazgram i oleję.. chyba że mi sięspodoba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 8:12 am
Adwokat Kozy jakieś mroczne pierdoły.. teraz wilkołaka co urywa kolesiowi głowę.. zazwyczaj pobazgram i oleję.. chyba że mi sięspodoba wink poka poka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 9:10 am
buubububub
Maria Peszek [Miasto Mania #07] Czarny Worek [3:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 10:33 am
Witam whee
Pink Floyd - High Hopes.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:07 am
ninja ninja ninja * siada na szafke *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:08 am
Rin_Youkai ninja ninja ninja * siada na szafke * ninja *ucina szafce nozki* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:12 am
Flapjack [Juicy Planet Earth #05] Onion Tears [3:57]
...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:14 am
opcy Flapjack [Juicy Planet Earth #05] Onion Tears [3:57]........... *rzuca w niego kreda* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|