|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:36 am
hmm... troche kultury!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:44 am
zuzika hmm... troche kultury!!! 3nodding *beka* nie mam kultury....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:47 am
Ozzwald zuzika hmm... troche kultury!!! 3nodding *beka* nie mam kultury.... hmmm... czyli jestes.... MISIEM PUSHAPKIEM? rolleyes heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:47 am
*siada na kanapie, wsadza reke pod koszulke i drapie sie po pepku*
Ozz mailem male spotkanko z czubkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:48 am
zuzika Ozzwald zuzika hmm... troche kultury!!! 3nodding *beka* nie mam kultury.... hmmm... czyli jestes.... MISIEM PUSHAPKIEM? rolleyes heart jestem misiem panda.... Kiray: przytyla czy urosla? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:50 am
Ozzwald Kiray: przytyla czy urosla? blaugh no ona chyba bez zmian... ale reszta imadla troszke chyba utyla... albo dawno jej nie widzialem widziales na RP moj post w generalicji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:52 am
Kiray Ozzwald Kiray: przytyla czy urosla? blaugh no ona chyba bez zmian... ale reszta imadla troszke chyba utyla... albo dawno jej nie widzialem widziales na RP moj post w generalicji? zaraz zobacze, strzelam ze cos o mundialu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:54 am
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray: przytyla czy urosla? blaugh no ona chyba bez zmian... ale reszta imadla troszke chyba utyla... albo dawno jej nie widzialem widziales na RP moj post w generalicji? zaraz zobacze, strzelam ze cos o mundialu osz i sie mylilem... to bedzie decyzja ktora podjac trza bedzie wiekszoscia glosow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:54 am
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray: przytyla czy urosla? blaugh no ona chyba bez zmian... ale reszta imadla troszke chyba utyla... albo dawno jej nie widzialem widziales na RP moj post w generalicji? zaraz zobacze, strzelam ze cos o mundialu nie... juz nie chce mi sie o tym gadac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:11 am
*wbiga do pokoju z krzykiem cala w serpentynach i rozrzuca konfetti*
MOJA SIOSTRA SKONCZYLA DWADZIESCIANASCIE LAT!!! blaugh
stara krowa juz xd
ninja Kocham was wszystkich ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:12 am
ide bo sie spoznie na autobus!
papapapa 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:18 am
Aidanna *wbiga do pokoju z krzykiem cala w serpentynach i rozrzuca konfetti* MOJA SIOSTRA SKONCZYLA DWADZIESCIANASCIE LAT!!! blaugh stara krowa juz xd ninja Kocham was wszystkich ninja a ja we wtorek skoncze szesnascie........ rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:21 am
Terrorystka Frania Aidanna *wbiga do pokoju z krzykiem cala w serpentynach i rozrzuca konfetti* MOJA SIOSTRA SKONCZYLA DWADZIESCIANASCIE LAT!!! blaugh stara krowa juz xd ninja Kocham was wszystkich ninja a ja we wtorek skoncze szesnascie........ rolleyes mlodas....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:23 am
Ozzwald Terrorystka Frania Aidanna *wbiga do pokoju z krzykiem cala w serpentynach i rozrzuca konfetti* MOJA SIOSTRA SKONCZYLA DWADZIESCIANASCIE LAT!!! blaugh stara krowa juz xd ninja Kocham was wszystkich ninja a ja we wtorek skoncze szesnascie........ rolleyes mlodas.... az dziwne ze mnie jeszcze nie zamkneli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|