|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:01 am
Mroczny Tato chce ktos kupic hakies ryby? ninja daj do marketu tam szybko ida ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:04 am
Rin_Youkai Mroczny Tato chce ktos kupic hakies ryby? ninja daj do marketu tam szybko ida ^_- o wlasnie. a propos marketu. czemu w tej chwili (doszlam do 27 strony) wszystko jest expired???!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:04 am
Rin_Youkai Mroczny Tato chce ktos kupic hakies ryby? ninja daj do marketu tam szybko ida ^_- neutral was sie pytam... co z nimi zrobic to wiem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:05 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato chce ktos kupic hakies ryby? ninja daj do marketu tam szybko ida ^_- neutral was sie pytam... co z nimi zrobic to wiem neutral ja to za ryby podziekuje.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:06 am
zuzika Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato chce ktos kupic hakies ryby? ninja daj do marketu tam szybko ida ^_- neutral was sie pytam... co z nimi zrobic to wiem neutral ja to za ryby podziekuje.... blaugh ja tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:08 am
zuzika Rin_Youkai Mroczny Tato chce ktos kupic hakies ryby? ninja daj do marketu tam szybko ida ^_- o wlasnie. a propos marketu. czemu w tej chwili (doszlam do 27 strony) wszystko jest expired???!!! domokun glitch marketowy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:10 am
zuzika Rin_Youkai Mroczny Tato chce ktos kupic hakies ryby? ninja daj do marketu tam szybko ida ^_- o wlasnie. a propos marketu. czemu w tej chwili (doszlam do 27 strony) wszystko jest expired???!!! domokun shakowali gaje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:11 am
Twistus zuzika Rin_Youkai Mroczny Tato chce ktos kupic hakies ryby? ninja daj do marketu tam szybko ida ^_- o wlasnie. a propos marketu. czemu w tej chwili (doszlam do 27 strony) wszystko jest expired???!!! domokun glitch marketowy 3nodding eee... a co to???? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:12 am
sweatdrop to taki blad ktory z marketu nie usuwa skonczonych aukcji modzi musza go usunac czasami sie tak zdaza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:14 am
Twistus sweatdrop to taki blad ktory z marketu nie usuwa skonczonych aukcji modzi musza go usunac czasami sie tak zdaza no aha. ale to mocno wkurzajace bo w time remaning to dopiero na 300 ktorejs tam stronie nie ma expired... blaugh heh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|