|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 5:08 pm
Ozzwald nie zrobie mam kobiete nie musze na inne sie rzucac.... tak ale przegralismy z najslabsza duzyna w grupie... jak strzelimy bramke na tym mistrzostwach to bedzie cud..... talk2hand ale cuda sie zdarzaja biggrin heart I tym optymistycznym akcentem Cie pozegnam, dobrej nocki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:09 pm
to jo poprosza tego wuszta pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:41 pm
eeee....DOBRY WSZYSTKIM! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:50 pm
Riiin. Znowu sie spotykamy... he... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:50 pm
zuzika Riiin. Znowu sie spotykamy... he... ninja zaatakuj ja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:51 pm
zuzika Riiin. Znowu sie spotykamy... he... ninja a co se bedziemy zalowac rofl ( tylko, ze ja zaraz za sprzatanie sie zabieram xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:53 pm
Mroczny Tato zuzika Riiin. Znowu sie spotykamy... he... ninja zaatakuj ja ninja hmmm... mam to zrobic??? twisted nieee... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzika Mroczny Tato zuzika Riiin. Znowu sie spotykamy... he... ninja zaatakuj ja ninja hmmm... mam to zrobic??? twisted nieee... whee a pewnie 4laugh dziewczynki sie nie bija whee * tul tul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai zuzika Riiin. Znowu sie spotykamy... he... ninja a co se bedziemy zalowac rofl ( tylko, ze ja zaraz za sprzatanie sie zabieram xp ) ujj... to eee... kiepsko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:55 pm
Rin_Youkai zuzika Riiin. Znowu sie spotykamy... he... ninja a co se bedziemy zalowac rofl ( tylko, ze ja zaraz za sprzatanie sie zabieram xp ) a u mnie? wczoraj sprzatalem ale wystarczylo pare godzin by moj pokoj wrocil do pierwotnego wygladu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:55 pm
Rin_Youkai zuzika Mroczny Tato zuzika Riiin. Znowu sie spotykamy... he... ninja zaatakuj ja ninja hmmm... mam to zrobic??? twisted nieee... whee a pewnie 4laugh dziewczynki sie nie bija whee * tul tul* nio jasne, ze sie nie bija... 3nodding NAJWYZEJ MOGA CIE OBRABOWAC BO POTRZEBA IM KASYYYY!!!! twisted pirate ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:59 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai zuzika Riiin. Znowu sie spotykamy... he... ninja a co se bedziemy zalowac rofl ( tylko, ze ja zaraz za sprzatanie sie zabieram xp ) a u mnie? wczoraj sprzatalem ale wystarczylo pare godzin by moj pokoj wrocil do pierwotnego wygladu @_@''' u mnie starczy 10 minut xd , tylko dzis musze tapczan wymyc xp i to troche zajmie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:59 pm
chce ktos kupic hakies ryby? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 12:00 am
zuzika nio jasne, ze sie nie bija... 3nodding NAJWYZEJ MOGA CIE OBRABOWAC BO POTRZEBA IM KASYYYY!!!! twisted pirate ninja dziwne podejscie XDDD ninja Pink Floyd - High Hopes.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|