|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:37 pm
Kiray do smolarka nic nie mam no i krzynowek byl calkiem calkiem ale reszta to chujnia tez sie nad tym zastanawialem Bee to nic Twist myslala ze my dzisiaj z Austria gramy No ale nic, wkoncu tak jak zawsze,ludzie sie ciesza, a i tak ktos nam dowali. "Bo polacy maja pecha"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:38 pm
BeeWolf_san Kiray do smolarka nic nie mam no i krzynowek byl calkiem calkiem ale reszta to chujnia tez sie nad tym zastanawialem Bee to nic Twist myslala ze my dzisiaj z Austria gramy No ale nic, wkoncu tak jak zawsze,ludzie sie ciesza, a i tak ktos nam dowali. "Bo polacy maja pecha" i chuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:39 pm
BeeWolf_san Omega (ale ja po pierwsze: poza zasadami nie wiem zbyt wiele o pilce; po drugie: mi sie zawsze podoba co innego niz wszystkim...) przeciez nie zrobili tego specjalnie. No napiłce sie nieznasz ;P Nie znam pilkarzy, ale znam zasady, to wystarczy zeby miec radoche z ogladania blaugh Tylko mnie to nie wciaga az tak bardzo, dla mnie to jest tylko widowisko rozrywkowe i nie przezywam tego wszystkiego tak jak wierni kibice.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:41 pm
Omega Sun BeeWolf_san Omega (ale ja po pierwsze: poza zasadami nie wiem zbyt wiele o pilce; po drugie: mi sie zawsze podoba co innego niz wszystkim...) przeciez nie zrobili tego specjalnie. No napiłce sie nieznasz ;P Nie znam pilkarzy, ale znam zasady, to wystarczy zeby miec radoche z ogladania blaugh Tylko mnie to nie wciaga az tak bardzo, dla mnie to jest tylko widowisko rozrywkowe i nie przezywam tego wszystkiego tak jak wierni kibice. i chujh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:42 pm
Omega Sun BeeWolf_san Omega (ale ja po pierwsze: poza zasadami nie wiem zbyt wiele o pilce; po drugie: mi sie zawsze podoba co innego niz wszystkim...) przeciez nie zrobili tego specjalnie. No napiłce sie nieznasz ;P Nie znam pilkarzy, ale znam zasady, to wystarczy zeby miec radoche z ogladania blaugh Tylko mnie to nie wciaga az tak bardzo, dla mnie to jest tylko widowisko rozrywkowe i nie przezywam tego wszystkiego tak jak wierni kibice. przeciez nie zrobili tego specjalnie. Powtarzam na pilce sie nie znasz ;P mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobranoc... bo kolorowych snow to raczej po takim meczu nie bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:44 pm
BeeWolf_san przeciez nie zrobili tego specjalnie. Powtarzam na pilce sie nie znasz ;P mrgreen skoro tak mowisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:45 pm
Omega Sun BeeWolf_san przeciez nie zrobili tego specjalnie. Powtarzam na pilce sie nie znasz ;P mrgreen skoro tak mowisz wink ty glupia kobieto... idz spac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:49 pm
Ozzwald Omega Sun BeeWolf_san przeciez nie zrobili tego specjalnie. Powtarzam na pilce sie nie znasz ;P mrgreen skoro tak mowisz wink ty glupia kobieto... idz spac dobra juz sobie ide blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:49 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun BeeWolf_san przeciez nie zrobili tego specjalnie. Powtarzam na pilce sie nie znasz ;P mrgreen skoro tak mowisz wink ty glupia kobieto... idz spac dobra juz sobie ide blaugh ty nic nie rozumiesz... oni mam sprali dupe... murzyni nas pokonali....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:53 pm
Ozzwald ty nic nie rozumiesz... oni mam sprali dupe... murzyni nas pokonali.... Ech... ktos musi byc ostatni... Oni z geograficznego punktu widzenia nie sa murzynami tylko poludniowoamerykanskimi indianami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:54 pm
Omega Sun Ozzwald ty nic nie rozumiesz... oni mam sprali dupe... murzyni nas pokonali.... Ech... ktos musi byc ostatni... Oni z geograficznego punktu widzenia nie sa murzynami tylko poludniowoamerykanskimi indianami wink ale w 80% asfalt w ich druzynie gral dlaczego my musimy byc ostatni murzyni to murzyni nie wazne skad pochodza... nie kabinuj kobieto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 5:00 pm
Ozzwald Omega Sun Ozzwald ty nic nie rozumiesz... oni mam sprali dupe... murzyni nas pokonali.... Ech... ktos musi byc ostatni... Oni z geograficznego punktu widzenia nie sa murzynami tylko poludniowoamerykanskimi indianami wink ale w 80% asfalt w ich druzynie gral dlaczego my musimy byc ostatni murzyni to murzyni nie wazne skad pochodza... nie kabinuj kobieto Niech Ci bedzie, ze murzyni... Jeszcze nie jestesmy ostatni, przegralismy dopiero pierwszy mecz. Gdzie Twoja wiara w rodakow wink ? No ale ok, mnie jest latwo mowic, bo sie nie znam wiec mam ogromne poklady optymizmu mrgreen Poza tym, to tylko gra... Ok, wiem, ze Cie tylko bardziej wkurzam swoja mundialowa ignorancja, wiec za chwilke juz naprawde sobie ide zanim mi zrobisz krzywde ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 5:02 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Ozzwald ty nic nie rozumiesz... oni mam sprali dupe... murzyni nas pokonali.... Ech... ktos musi byc ostatni... Oni z geograficznego punktu widzenia nie sa murzynami tylko poludniowoamerykanskimi indianami wink ale w 80% asfalt w ich druzynie gral dlaczego my musimy byc ostatni murzyni to murzyni nie wazne skad pochodza... nie kabinuj kobieto Niech Ci bedzie, ze murzyni... Jeszcze nie jestesmy ostatni, przegralismy dopiero pierwszy mecz. Gdzie Twoja wiara w rodakow wink ? No ale ok, mnie jest latwo mowic, bo sie nie znam wiec mam ogromne poklady optymizmu mrgreen Poza tym, to tylko gra... Ok, wiem, ze Cie tylko bardziej wkurzam swoja mundialowa ignorancja, wiec za chwilke juz naprawde sobie ide zanim mi zrobisz krzywde ninja nie zrobie mam kobiete nie musze na inne sie rzucac.... tak ale przegralismy z najslabsza duzyna w grupie... jak strzelimy bramke na tym mistrzostwach to bedzie cud..... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|