|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:56 pm
Kiray uwierz ze bylo tragicznie... z niemcami nie mamy szan... w koncu widzialas pierwszy mecz dobrz bedzie jak chociaz raz wygramy w tej grupie ja tez wierze... a raczej wierzylem nasz atak jest beznadziejny... nie mamy rasowego napastnika... jest Zurawski ale on wracal sie po pilke pod nasze pole karne i musial sam rozgrywac pilke, jest dobry ale to jest malo, powinnismy miec napastnika ktory czeka tylko na dogranie i potrafi sie ustawic [taki byl Franek]... dzisiejsze ustawienie bylo glupie... sam Zuraw w ataku nic nie zdziala... niby pomocnicy mieli schodzic do ataku ale ich wejscia nie stwarzaly przewagi liczebnej... chodziasz szacuneczek dla chlopakow bo sie starali zwlaszcza Smolarek co do slupkow i poprzeczek i wogole do sedziego... jak by byli naprawde dobrzy to by stworzyli tyle sytuacji aby te trzy nic nie znaczly... sedzia nas skrzywdzil... moze jak by wpadla ta bramka naszym lepiej by sie gralo... ale to tylko spekulacje a pytanie jest co oni robili przez druga czesc pierwszej polowy i pierwsza czesc drugiej Ty tu jestes ekspertem. Mi sie i tak podobalo (ale ja po pierwsze: poza zasadami nie wiem zbyt wiele o pilce; po drugie: mi sie zawsze podoba co innego niz wszystkim...) przeciez nie zrobili tego specjalnie. Rozumiem, ze kibice sa zawiedzeni, zwlaszcza Ci, ktorzy wywalili spora kase na bilety, ale to przeciez nie koniec swiata smile Zawsze jest jakas szansa i mimo, ze widzialam dzisiaj gre Niemcow (co utwierdza mnie w przekonaniu, ze te szanse sa malenkie) to bardziej wierze w cud niz w porazke i jesli to poprawi Ci humor, to moge sie z Toba zalozyc o 1000g ze co najmniej zremisujemy nastepny mecz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:56 pm
Delein the Wildest Kiray Omega Sun Delein the Wildest Pitu pitu nudna ta noc... zawsze mozesz isc spac wink albo powiedziec jakie masz majtki... Jakies takie czarne stringowate... odrazu mi lepiej... narka Adwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:06 pm
Omega Sun Ty tu jestes ekspertem. Mi sie i tak podobalo (ale ja po pierwsze: poza zasadami nie wiem zbyt wiele o pilce; po drugie: mi sie zawsze podoba co innego niz wszystkim...) przeciez nie zrobili tego specjalnie. Rozumiem, ze kibice sa zawiedzeni, zwlaszcza Ci, ktorzy wywalili spora kase na bilety, ale to przeciez nie koniec swiata smile Zawsze jest jakas szansa i mimo, ze widzialam dzisiaj gre Niemcow (co utwierdza mnie w przekonaniu, ze te szanse sa malenkie) to bardziej wierze w cud niz w porazke i jesli to poprawi Ci humor, to moge sie z Toba zalozyc o 1000g ze co najmniej zremisujemy nastepny mecz mrgreen ja jestem w zalamce po dzisiejszym meczu... ale przypuszczam ze jak mi jutro przejdzie to nadal bede w nich wierzyl [taki ze mnie kibic] ale i tak juz wiem ze dla nas mundial sie skonczyl no nie zrobili tego specjalnie ale szczerze mowiac ja widzialem jak ta kadra grala o wiele lepiej a nagle pokazuja wielkie... nic... pierwsza bramka pada w fatalnym stylu, brak koncetracji czy co? zapowiadali wielkie widowisko, Janas robil tajne treningi, ciekawe po co to bylo nom szkoda tych 35 tys kibicow bo bylo na stadionie i musieli patrzec na ta porakze... my naprawde mamy zajebistych kibicow ale nasza cierpliwosc sie konczy hehehe dzieki ale nie... mecz z niemcami i tak zapewne bedzie totalna masakra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:15 pm
Kiray ja jestem w zalamce po dzisiejszym meczu... ale przypuszczam ze jak mi jutro przejdzie to nadal bede w nich wierzyl [taki ze mnie kibic] ale i tak juz wiem ze dla nas mundial sie skonczyl no nie zrobili tego specjalnie ale szczerze mowiac ja widzialem jak ta kadra grala o wiele lepiej a nagle pokazuja wielkie... nic... pierwsza bramka pada w fatalnym stylu, brak koncetracji czy co? zapowiadali wielkie widowisko, Janas robil tajne treningi, ciekawe po co to bylo nom szkoda tych 35 tys kibicow bo bylo na stadionie i musieli patrzec na ta porakze... my naprawde mamy zajebistych kibicow ale nasza cierpliwosc sie konczy hehehe dzieki ale nie... mecz z niemcami i tak zapewne bedzie totalna masakra To moze pokibicuj tez komus innemu (na pewno masz jakiegos faworyta), jakiejs mocnej druzynie, zeby poprawic sobie humorek wink A najlepiej nie mysl o tym az do nastepnego wystepu naszej reprezentacji smile Ja moze zaczne trzymac kciuki za przeciwnikow, bo zawsze druzyna ktorej kibicuje przegrywa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:19 pm
Omega Sun To moze pokibicuj tez komus innemu (na pewno masz jakiegos faworyta), jakiejs mocnej druzynie, zeby poprawic sobie humorek wink A najlepiej nie mysl o tym az do nastepnego wystepu naszej reprezentacji smile Ja moze zaczne trzymac kciuki za przeciwnikow, bo zawsze druzyna ktorej kibicuje przegrywa stare oczywiscie ze mam... od dzisiaj jest nim Ekwador mrgreen a tak naprawde to nie mam... brazylia ma ogromne szanse na wygrana ale to jest turniej i nigdy nic nie wiadomo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:21 pm
Kiray Omega Sun To moze pokibicuj tez komus innemu (na pewno masz jakiegos faworyta), jakiejs mocnej druzynie, zeby poprawic sobie humorek wink A najlepiej nie mysl o tym az do nastepnego wystepu naszej reprezentacji smile Ja moze zaczne trzymac kciuki za przeciwnikow, bo zawsze druzyna ktorej kibicuje przegrywa stare oczywiscie ze mam... od dzisiaj jest nim Ekwador mrgreen a tak naprawde to nie mam... brazylia ma ogromne szanse na wygrana ale to jest turniej i nigdy nic nie wiadomo... Z tym Ekwadorem to nie glupio wymysliles, bo to w koncu zaden wstyd przegrac z mistrzem wink Tak, zwyciestwo Ekwadoru ratuje honor Polski mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:24 pm
kur..... sie spilem i tyle z tego meczu mam... a myslalem ze cos sie uda... ale jak zwykle to samo... wstyd... standart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:25 pm
kusza, byłem z ozzym na ulicy, chcielismy sobie porozrabiac. Nawet sie zaprawiliśmy, a tu UJ kibice nawet nie maja ochoty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:28 pm
Ozzwald kur..... sie spilem i tyle z tego meczu mam... a myslalem ze cos sie uda... ale jak zwykle to samo... wstyd... standart Ozz mialem 4 duze leszki na ten mecz wszystkie wypilem w pierwszej polowie po tym jak zaczelismy przegrywac w drugiej... troche wulgaryzmow im naslalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:29 pm
Omega (ale ja po pierwsze: poza zasadami nie wiem zbyt wiele o pilce; po drugie: mi sie zawsze podoba co innego niz wszystkim...) przeciez nie zrobili tego specjalnie. No napiłce sie nieznasz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:29 pm
Kiray Ozzwald kur..... sie spilem i tyle z tego meczu mam... a myslalem ze cos sie uda... ale jak zwykle to samo... wstyd... standart Ozz mialem 4 duze leszki na ten mecz wszystkie wypilem w pierwszej polowie po tym jak zaczelismy przegrywac w drugiej... troche wulgaryzmow im naslalem jedynie smolarek cos pokazal.... no i jelen sie jako tako wykazal.... ja pierdole juz lepiej jak by z grupy nie wyszli...... GDZIE JEST FRANEK, ŁOWCA BRAMEK!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:30 pm
BeeWolf_san kusza, byłem z ozzym na ulicy, chcielismy sobie porozrabiac. Nawet sie zaprawiliśmy, a tu UJ kibice nawet nie maja ochoty no wiesz... kto by chcial sie bic z Ozzem jak on jest spity? przeciez to smierc na miejscu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:31 pm
zabicz czarnego... o kurwa tak zabic czarnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:32 pm
Kiray BeeWolf_san kusza, byłem z ozzym na ulicy, chcielismy sobie porozrabiac. Nawet sie zaprawiliśmy, a tu UJ kibice nawet nie maja ochoty no wiesz... kto by chcial sie bic z Ozzem jak on jest spity? przeciez to smierc na miejscu Szukalismy jakiegoś czarnawego do kopania ale nie było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:33 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald kur..... sie spilem i tyle z tego meczu mam... a myslalem ze cos sie uda... ale jak zwykle to samo... wstyd... standart Ozz mialem 4 duze leszki na ten mecz wszystkie wypilem w pierwszej polowie po tym jak zaczelismy przegrywac w drugiej... troche wulgaryzmow im naslalem jedynie smolarek cos pokazal.... no i jelen sie jako tako wykazal.... ja pierdole juz lepiej jak by z grupy nie wyszli...... GDZIE JEST FRANEK, ŁOWCA BRAMEK!!! do smolarka nic nie mam no i krzynowek byl calkiem calkiem ale reszta to chujnia tez sie nad tym zastanawialem Bee to nic Twist myslala ze my dzisiaj z Austria gramy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|