|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus *prycha na nia* gin fhhrancussssssski pomiocie gonk gonk gonk mrgreen rofl Don't be fear...ja tez nienawidze tego plugawego jezyka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato jak jedne slowo jednej osoby moze wzbodzic kontrowersje xd rofl ninja przynajmniej temat sie zmienil mrgreen ninja antydestabilomaterializm 3nodding o czym Ty do mnie rozmawiasz?
chyba przedmiot zmiany tematu sie ulotnil ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:18 pm
Delein the Wildest Twistus *prycha na nia* gin fhhrancussssssski pomiocie gonk gonk gonk mrgreen rofl Don't be fear...ja tez nienawidze tego plugawego jezyka. *szturcha ja kijkiem* czysta...i nie zycze sobie wiecej tego typow zartow gonk rofl rofl rofl rofl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:21 pm
ide kumpla rozwalic w utka... narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:23 pm
No to sobie wyszliśmy z grupy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:23 pm
Mroczny Tato ide kumpla rozwalic w utka... narazie zniszcz go tatku!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:24 pm
Marcinka No to sobie wyszliśmy z grupy... gonk nie wracaj juz do tego tematu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:25 pm
najbardziej mi zal tych 35k kibicow co tam pojechalo...
jest moze teraz jakas komedia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:29 pm
Kiray najbardziej mi zal tych 35k kibicow co tam pojechalo... jest moze teraz jakas komedia? Ja ogladam "czarownice z salem" na polsacie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:34 pm
Delein the Wildest Kiray najbardziej mi zal tych 35k kibicow co tam pojechalo... jest moze teraz jakas komedia? Ja ogladam "czarownice z salem" na polsacie. no wlasnie u mnie tez to leci... ale obejrzal bym cos smiesznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:34 pm
Delein the Wildest Kiray najbardziej mi zal tych 35k kibicow co tam pojechalo... jest moze teraz jakas komedia? Ja ogladam "czarownice z salem" na polsacie. Była jedna komedia z serii 'w krzywym zwierciadle' o 21.. ale juz się skończyła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|