|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:46 pm
Kiray Twistus Kiray Twistus cu przegrywamy? surprised eek ta glupie UJe a nie m....*gryzie sie w jezyk* mrgreen ta latwiej powiedziec ze nasi nic nie zdzialaja i ze wszystko przegraja a jak juz cos im sie uda to powiedziec ze mieli szczescie ale cala sztuka to jest wierzyc w nich i miec nadzieje cos pokaza, ze naprawde im sie uda... Ale Kiray.. im się nie uda..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:48 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Alez wdupiamy, az milo. Mowilam, ze przegramy? mowilam?! tez tak twierdzilem, ale nie chcialem kumplom humoru psuc sweatdrop taka prawda ten sklad co teraz mamy to banda ciot. zamiast starac sie trenowac jadal na mundial zeby pokazac calemu swiatu ze to my jestesmy frajerami rolleyes Przeciez Janas ich wzial pod skrzydelka, to inaczej nie moglo wygladac... janas... taaa... on juz wie ze po mundialu mu powiedza 'do widzenia' blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Każdy dupek strzela w słupek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jezu nio 2 slupek ja piernicze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:49 pm
Adwokat Kozy Ale Kiray.. im się nie uda.. uda... zebysmy jeszcze chociaz glupiego farta mieli, ale nic... z drugiej strony wiara jest dobra, tylko zeby nie byla slepa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:50 pm
Delein the Wildest Jezu nio 2 slupek ja piernicze gonk no mowie... nawet glupiego szczescia nie mamy. ehhhh stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:51 pm
Mroczny Tato Kiray ta latwiej powiedziec ze nasi nic nie zdzialaja i ze wszystko przegraja a jak juz cos im sie uda to powiedziec ze mieli szczescie ale cala sztuka to jest wierzyc w nich i miec nadzieje cos pokaza, ze naprawde im sie uda... wiesz... podziwiam cie, bo prawdziwy z ciebie kibic. teraz takich malo, a ja jestem pesymista i w ogole polski nie lubie. ale w sumie nie znam jej wszystkich blaskow i cieni kuzwa ja naprawde w nich wierzylem... teraz mieli slupek, poprzeczke, blad sedziego ale jesli byli by naprawde dobrzy to by mieli sytuacji na strzelenie bramki na peczki i te akcje nic by nieznaczyly... a tu jest wielkie zero...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:53 pm
Kiray Mroczny Tato Kiray ta latwiej powiedziec ze nasi nic nie zdzialaja i ze wszystko przegraja a jak juz cos im sie uda to powiedziec ze mieli szczescie ale cala sztuka to jest wierzyc w nich i miec nadzieje cos pokaza, ze naprawde im sie uda... wiesz... podziwiam cie, bo prawdziwy z ciebie kibic. teraz takich malo, a ja jestem pesymista i w ogole polski nie lubie. ale w sumie nie znam jej wszystkich blaskow i cieni kuzwa ja naprawde w nich wierzylem... teraz mieli slupek, poprzeczke, blad sedziego ale jesli byli by naprawde dobrzy to by mieli sytuacji na strzelenie bramki na peczki i te akcje nic by nieznaczyly... a tu jest wielkie zero... pozostaje czekac i miec nadzieje na nastepne pokolenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:54 pm
Kiray Mroczny Tato Kiray ta latwiej powiedziec ze nasi nic nie zdzialaja i ze wszystko przegraja a jak juz cos im sie uda to powiedziec ze mieli szczescie ale cala sztuka to jest wierzyc w nich i miec nadzieje cos pokaza, ze naprawde im sie uda... wiesz... podziwiam cie, bo prawdziwy z ciebie kibic. teraz takich malo, a ja jestem pesymista i w ogole polski nie lubie. ale w sumie nie znam jej wszystkich blaskow i cieni kuzwa ja naprawde w nich wierzylem... teraz mieli slupek, poprzeczke, blad sedziego ale jesli byli by naprawde dobrzy to by mieli sytuacji na strzelenie bramki na peczki i te akcje nic by nieznaczyly... a tu jest wielkie zero... Widac nie bylo nam dane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:56 pm
Delein the Wildest Kiray Mroczny Tato Your Gold: 1152
wszystko na przynety wydalem.. a one mi sie wasnie koncza... trzeba bedzie rybcie sprzedac mrgreen Your Gold:33992 wlasnie padla druga bramka... UJe jechane Mozesz mi cos kupic :] Mecz niemcy-kostaryka a ten to niebo a ziemia... a co chcesz? my przy takiej grze kostaryki i niemcow to zadnego punktu nie zdobedziemy... no moze bedzie bezbramkowy remis z kostaryka a wogole to nie jem ryzu teraz... glupi japoniec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:00 pm
PRZGRALISNY NOOOO!!!!! scream gonk domokun domokun domokun
jakie per**ly!!! a tyle razy blisko byli... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:02 pm
Aidanna PRZGRALISNY NOOOO!!!!! scream gonk domokun domokun domokun jakie per**ly!!! a tyle razy blisko byli... domokun O.o co to jest per**ly ? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:02 pm
Aidanna PRZGRALISNY NOOOO!!!!! scream gonk domokun domokun domokun jakie per**ly!!! a tyle razy blisko byli... domokun tja... moze skonczymy juz ten temat? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|