|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:36 pm
Twistus cu przegrywamy? surprised eek 1:0 dostajemy w dupe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:37 pm
Kiray Twistus cu przegrywamy? surprised eek ta glupie UJe a nie m....*gryzie sie w jezyk* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:38 pm
witam witam eqador pogromem! 2:0 rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:38 pm
Mroczny Tato Twistus cu przegrywamy? surprised eek 1:0 dostajemy w dupe 3nodding 2:0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:39 pm
Alez wdupiamy, az milo.
Mowilam, ze przegramy? mowilam?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Do domu drogie panie, wyszywać czy coś.. bo grać nie umiecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Your Gold: 1152
wszystko na przynety wydalem.. a one mi sie wasnie koncza... trzeba bedzie rybcie sprzedac mrgreen Your Gold:33992 wlasnie padla druga bramka... UJe jechane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:40 pm
Adwokat Kozy Do domu drogie panie, wyszywać czy coś.. bo grać nie umiecie. *przebiera niecierpliwie nozkami * czekam na bramke typu takaa jak z Kolumbia byla rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:41 pm
Kiray Mroczny Tato Your Gold: 1152
wszystko na przynety wydalem.. a one mi sie wasnie koncza... trzeba bedzie rybcie sprzedac mrgreen Your Gold:33992 wlasnie padla druga bramka... UJe jechane Mozesz mi cos kupic :] Mecz niemcy-kostaryka a ten to niebo a ziemia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:43 pm
Twistus Adwokat Kozy Do domu drogie panie, wyszywać czy coś.. bo grać nie umiecie. *przebiera niecierpliwie nozkami * czekam na bramke typu takaa jak z Kolumbia byla rofl rofl rofl rofl rofl Jeszcze tylko sedzia nam nie strzelil mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:44 pm
Delein the Wildest Alez wdupiamy, az milo. Mowilam, ze przegramy? mowilam?! tez tak twierdzilem, ale nie chcialem kumplom humoru psuc sweatdrop taka prawda ten sklad co teraz mamy to banda ciot. zamiast starac sie trenowac jadal na mundial zeby pokazac calemu swiatu ze to my jestesmy frajerami rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:44 pm
Twistus Kiray Twistus cu przegrywamy? surprised eek ta glupie UJe a nie m....*gryzie sie w jezyk* mrgreen ta latwiej powiedziec ze nasi nic nie zdzialaja i ze wszystko przegraja a jak juz cos im sie uda to powiedziec ze mieli szczescie ale cala sztuka to jest wierzyc w nich i miec nadzieje cos pokaza, ze naprawde im sie uda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:45 pm
Kiray Twistus Kiray Twistus cu przegrywamy? surprised eek ta glupie UJe a nie m....*gryzie sie w jezyk* mrgreen ta latwiej powiedziec ze nasi nic nie zdzialaja i ze wszystko przegraja a jak juz cos im sie uda to powiedziec ze mieli szczescie ale cala sztuka to jest wierzyc w nich i miec nadzieje cos pokaza, ze naprawde im sie uda... mrgreen heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:46 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Alez wdupiamy, az milo. Mowilam, ze przegramy? mowilam?! tez tak twierdzilem, ale nie chcialem kumplom humoru psuc sweatdrop taka prawda ten sklad co teraz mamy to banda ciot. zamiast starac sie trenowac jadal na mundial zeby pokazac calemu swiatu ze to my jestesmy frajerami rolleyes Przeciez Janas ich wzial pod skrzydelka, to inaczej nie moglo wygladac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:46 pm
Kiray ta latwiej powiedziec ze nasi nic nie zdzialaja i ze wszystko przegraja a jak juz cos im sie uda to powiedziec ze mieli szczescie ale cala sztuka to jest wierzyc w nich i miec nadzieje cos pokaza, ze naprawde im sie uda... wiesz... podziwiam cie, bo prawdziwy z ciebie kibic. teraz takich malo, a ja jestem pesymista i w ogole polski nie lubie. ale w sumie nie znam jej wszystkich blaskow i cieni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|