|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:09 pm
Twistus Mroczny Tato Twistus neutral nie spamowac a ze ja jestem ignorantka jesli chodzi o noge to nie ma usprawieldiwienia ze mecz jest whee banicja cool wiesz mimo ze facet jestem to jakos mnie zniecheca patrzecie na gre polski. ale gdyby nie ten sklad... nie musimy byc najlepsi, ale chociaz sredni! D; whee ja sie nie znam jak to misiek powiedzial wiec sie nie wypowiadam 4laugh i tego sie trzymaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:11 pm
Mroczny Tato i tego sie trzymaj 4laugh mrgreen znaczy mam zamilknac na wieki? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:16 pm
Twistus Mroczny Tato i tego sie trzymaj 4laugh mrgreen znaczy mam zamilknac na wieki? mrgreen moze twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:18 pm
Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato i tego sie trzymaj 4laugh mrgreen znaczy mam zamilknac na wieki? mrgreen moze twisted wink 4laugh mozesz sie zmoknac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:20 pm
Twistus Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato i tego sie trzymaj 4laugh mrgreen znaczy mam zamilknac na wieki? mrgreen moze twisted wink 4laugh mozesz sie zmoknac whee heart dopsze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:21 pm
Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato i tego sie trzymaj 4laugh mrgreen znaczy mam zamilknac na wieki? mrgreen moze twisted wink 4laugh mozesz sie zmoknac whee heart dopsze 4laugh 4laugh to sie cmokaj whee heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:22 pm
Twistus 4laugh to sie cmokaj whee heart mrgreen *cmoka sie... i z partyzanta daje calusa Twist* 4laugh ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:28 pm
Mroczny Tato Twistus 4laugh to sie cmokaj whee heart mrgreen *cmoka sie... i z partyzanta daje calusa Twist* 4laugh ninja mrgreen whee *daje mu z liscia i wyciera sie papierem sciernym* whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:31 pm
Twistus Mroczny Tato Twistus 4laugh to sie cmokaj whee heart mrgreen *cmoka sie... i z partyzanta daje calusa Twist* 4laugh ninja mrgreen whee *daje mu z liscia i wyciera sie papierem sciernym* whee mrgreen 4laugh tylko podsycasz moj apetyt mrgreen heart a ja juz ledwo widze lecz dalej lowie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:32 pm
Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato Twistus 4laugh to sie cmokaj whee heart mrgreen *cmoka sie... i z partyzanta daje calusa Twist* 4laugh ninja mrgreen whee *daje mu z liscia i wyciera sie papierem sciernym* whee mrgreen 4laugh tylko podsycasz moj apetyt mrgreen heart a ja juz ledwo widze lecz dalej lowie xd a jamam 3,5 k a mimo to wracam na market xd rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:33 pm
cu przegrywamy? surprised eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:35 pm
Twistus Mroczny Tato Twistus Mroczny Tato Twistus 4laugh to sie cmokaj whee heart mrgreen *cmoka sie... i z partyzanta daje calusa Twist* 4laugh ninja mrgreen whee *daje mu z liscia i wyciera sie papierem sciernym* whee mrgreen 4laugh tylko podsycasz moj apetyt mrgreen heart a ja juz ledwo widze lecz dalej lowie xd a jamam 3,5 k a mimo to wracam na market xd rofl rofl rofl rofl Your Gold: 1152
wszystko na przynety wydalem.. a one mi sie wasnie koncza... trzeba bedzie rybcie sprzedac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:36 pm