|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:20 am
Twistus Kiray Twistus oooo tak abrdzo blisko xd xd xd xd to chyba mamy wysokie sznase wypelzniecia z grupy? ja wierze ze tak ale sie okarze mrgreen i tak pewnie jak zawsze dadza ciala mrgreen dobra ty tu juz nie medrkuj przedchwila nawet nie wiedzialas z kim graja a juz wiesz jak nam pojdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:21 am
Kiray dobra ty tu juz nie medrkuj przedchwila nawet nie wiedzialas z kim graja a juz wiesz jak nam pojdzie :mrgeen: bo tak jest z reguly daja ciala jak wszyscy mowia ze wygraja tak bylo na meczu z kitajcami nie wiem co to bylo jakies mistrzostawa a rozniesli USA no prosze misiek nie mam zaufania do tej druzyny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:23 am
Twistus Kiray dobra ty tu juz nie medrkuj przedchwila nawet nie wiedzialas z kim graja a juz wiesz jak nam pojdzie :mrgeen: bo tak jest z reguly daja ciala jak wszyscy mowia ze wygraja tak bylo na meczu z kitajcami nie wiem co to bylo jakies mistrzostawa a rozniesli USA no prosze misiek nie mam zaufania do tej druzyny mrgreen dobra odpuscmy sobie rozmowe o pilce noznej nie chce sie denerwowac co tam? jak tam? jakas dzisiaj pusto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:25 am
Kiray Twistus Kiray dobra ty tu juz nie medrkuj przedchwila nawet nie wiedzialas z kim graja a juz wiesz jak nam pojdzie :mrgeen: bo tak jest z reguly daja ciala jak wszyscy mowia ze wygraja tak bylo na meczu z kitajcami nie wiem co to bylo jakies mistrzostawa a rozniesli USA no prosze misiek nie mam zaufania do tej druzyny mrgreen dobra odpuscmy sobie rozmowe o pilce noznej nie chce sie denerwowac co tam? jak tam? jakas dzisiaj pusto mrgreen zreszta nie bede juz wspominac o te pieknej bramce co ja strzelil bramkarz Kolumbii xd mrgreen
czemu pusto? bo wszyscy na mecz czekaja i tak oto wracamy do punktu wyjscia xd ale Ty sie tak slodko denerwujesz misiek *puci puci* mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:28 am
Twistus mrgreen zreszta nie bede juz wspominac o te pieknej bramce co ja strzelil bramkarz Kolumbii xd mrgreen
czemu pusto? bo wszyscy na mecz czekaja i tak oto wracamy do punktu wyjscia xd ale Ty sie tak slodko denerwujesz misiek *puci puci* mrgreen heart z tej bramki to sie smieje caly czas no nie wiem aby tu wszyscy takimi fanami pilki byli... nie tym razem... dzisiaj moge wcale nie byc przyjemny nie chce sobie psuc nastroju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:30 am
Kiray Twistus mrgreen zreszta nie bede juz wspominac o te pieknej bramce co ja strzelil bramkarz Kolumbii xd mrgreen
czemu pusto? bo wszyscy na mecz czekaja i tak oto wracamy do punktu wyjscia xd ale Ty sie tak slodko denerwujesz misiek *puci puci* mrgreen heart z tej bramki to sie smieje caly czas no nie wiem aby tu wszyscy takimi fanami pilki byli... nie tym razem... dzisiaj moge wcale nie byc przyjemny nie chce sobie psuc nastroju... rolleyes no dobra dobra juz koncze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:48 am
*siada na kanapie*
*wsadza reke pod koszulke i drapie sie po pepku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:53 am
no zaczyna sie *dzie na mecz*
POLSKA GOOOOOLLAAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 12:43 pm
Polska GOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 12:52 pm
POLSKA POLSKA POLSKA 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 12:57 pm
Sweeeet POLSKA POLSKA POLSKA 4laugh patriotka ta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 12:59 pm
neutral nie spamowac a ze ja jestem ignorantka jesli chodzi o noge to nie ma usprawieldiwienia ze mecz jest whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:03 pm
Twistus neutral nie spamowac a ze ja jestem ignorantka jesli chodzi o noge to nie ma usprawieldiwienia ze mecz jest whee banicja cool wiesz mimo ze facet jestem to jakos mnie zniecheca patrzecie na gre polski. ale gdyby nie ten sklad... nie musimy byc najlepsi, ale chociaz sredni! D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:06 pm
Mroczny Tato Twistus neutral nie spamowac a ze ja jestem ignorantka jesli chodzi o noge to nie ma usprawieldiwienia ze mecz jest whee banicja cool wiesz mimo ze facet jestem to jakos mnie zniecheca patrzecie na gre polski. ale gdyby nie ten sklad... nie musimy byc najlepsi, ale chociaz sredni! D; whee ja sie nie znam jak to misiek powiedzial wiec sie nie wypowiadam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|