|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 9:55 am
musze zmykac- na razie wszytskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 10:52 am
wierzylem w tego Wanchopa... dobrze by sie stalo jakby padl remis
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 10:56 am
Kiray wierzylem w tego Wanchopa... dobrze by sie stalo jakby padl remis a jaki wynik narazie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 10:58 am
Twistus Kiray wierzylem w tego Wanchopa... dobrze by sie stalo jakby padl remis a jaki wynik narazie? ninja juz po meczu niemcy wygrali 4:2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 10:59 am
Kiray Twistus Kiray wierzylem w tego Wanchopa... dobrze by sie stalo jakby padl remis a jaki wynik narazie? ninja juz po meczu niemcy wygrali 4:2 ninja a z kim grali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:01 am
Twistus Kiray Twistus Kiray wierzylem w tego Wanchopa... dobrze by sie stalo jakby padl remis a jaki wynik narazie? ninja juz po meczu niemcy wygrali 4:2 ninja a z kim grali? rofl rofl z kostaryka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:01 am
Kiray rofl rofl z kostaryka rofl ile druzyn wychodzi z grupy? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:04 am
Twistus Kiray rofl rofl z kostaryka rofl ile druzyn wychodzi z grupy? ninja rofl rofl rofl dwie mogla bys chociaz stwarzac pozory ze cos wiesz na ten temat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:05 am
Kiray Twistus Kiray rofl rofl z kostaryka rofl ile druzyn wychodzi z grupy? ninja rofl rofl rofl dwie mogla bys chociaz stwarzac pozory ze cos wiesz na ten temat wink jakie mamy szanse z Austria? jersli chodzi o pilke nozna to jestem ignorantka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:09 am
Twistus jakie mamy szanse z Austria? jersli chodzi o pilke nozna to jestem ignorantka mrgreen eek z jaka austria austrie pokonalismy w eliminacjach i nie gra na mundialu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:10 am
Kiray Twistus jakie mamy szanse z Austria? jersli chodzi o pilke nozna to jestem ignorantka mrgreen eek z jaka austria austrie pokonalismy w eliminacjach i nie gra na mundialu rofl mrgreen to co jest jeszcze w naszej grupie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:11 am
Twistus Kiray Twistus jakie mamy szanse z Austria? jersli chodzi o pilke nozna to jestem ignorantka mrgreen eek z jaka austria austrie pokonalismy w eliminacjach i nie gra na mundialu rofl mrgreen to co jest jeszcze w naszej grupie mrgreen bylas blisko... Ekwador blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:13 am
Kiray Twistus Kiray Twistus jakie mamy szanse z Austria? jersli chodzi o pilke nozna to jestem ignorantka mrgreen eek z jaka austria austrie pokonalismy w eliminacjach i nie gra na mundialu rofl mrgreen to co jest jeszcze w naszej grupie mrgreen bylas blisko... Ekwador blaugh oooo tak abrdzo blisko xd xd xd xd to chyba mamy wysokie sznase wypelzniecia z grupy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:15 am
Twistus oooo tak abrdzo blisko xd xd xd xd to chyba mamy wysokie sznase wypelzniecia z grupy? ja wierze ze tak ale sie okarze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 11:16 am
Kiray Twistus oooo tak abrdzo blisko xd xd xd xd to chyba mamy wysokie sznase wypelzniecia z grupy? ja wierze ze tak ale sie okarze mrgreen i tak pewnie jak zawsze dadza ciala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|