|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:54 am
Delein the Wildest No chyba cie pociupcialo. Ja mam piwo, paluszki, Adwokata, slonecznik i od 16 do 22 ileÅ› nie ma mnie dla okregu pozatelewizyjnego. ninja nie no Del przeciez to nie bylo do ciebie... ty sie znasz na pilce i wogole jestes inna to bylo do tych pozostalych... ignorantek ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 5:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 5:22 am
Hahahahah! Wlasnie w pracy ustawili nam wielki monitor na scianie (tak wlasciwie to on na niej wisi) - jak nic 36 cali. Za kilka godzin zaczyna sie mecz Germancow, a pozniej do pubu zdzierac gardlo i machac dumnie bialo-czerwona szmatka.
p.s. Jesli wyjdziemy z grupy na 2gim miejscu to gramy z Anglia - czego nie chcemy, trzeba wiec pokazac niemcom kto tu rzadzi, a wtedy pozostaje tylko prawdopodobnie Szwecja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 6:01 am
racqel Hahahahah! Wlasnie w pracy ustawili nam wielki monitor na scianie (tak wlasciwie to on na niej wisi) - jak nic 36 cali. Za kilka godzin zaczyna sie mecz Germancow, a pozniej do pubu zdzierac gardlo i machac dumnie bialo-czerwona szmatka. p.s. Jesli wyjdziemy z grupy na 2gim miejscu to gramy z Anglia - czego nie chcemy, trzeba wiec pokazac niemcom kto tu rzadzi, a wtedy pozostaje tylko prawdopodobnie Szwecja. Wporzo ... Majachj szmatka mocno i wytrwale, tak bysmy byli z ciebie dumni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 6:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 7:55 am
Wlasnie w tym momencie po dotkliwym bolu gardla, naglym skoku temperatury i bolacej glowie zorientowalem sie ze chyba jestem chory. Ale kibicowac i tak trzeba, szkoda tylko ze nie bedzie mnie i tak slychac.
Polska 2-1 Ekwador (Zurawski) - za jedngo funta mozna wygrac 25. Juz obstawione.
Trzymac kciuki partyzanty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|