|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:26 am
BeeWolf_san cool BeeCzka po sesji ... Aleprzed sesja poprawkowa smile Hyh... sesyja sesyja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:28 am
a moze prosciej : "Earl is a low-life who buys a winning lottery ticket, only to get hit by a car, losing the ticket in the process. He then realizes in the hospital that his bad luck is the result of karma in which fate punishes him for all the rotten things he's ever done in his life; therefore, he then decides to dedicate his life to making amends to all the people he has hurt in his life." - za imdb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:31 am
Delein the Wildest BeeWolf_san cool BeeCzka po sesji ... Aleprzed sesja poprawkowa smile Hyh... sesyja sesyja... fudżong: Gorillaz - [G Sides #01] 19-2000(Soul Child Remix) -21sOi! sesyja.... Kakura kuryku,moja Hakama przyszła biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:36 am
Delein the Wildest Jakbym miala lespzego kompa, to bym sobie sciagnela, a tak to musze zerowac na innych :] Kiedyś Adwokat coś mowił, że w kompach siedzi czy coś w te mańke niemoże ci złorzyć zaarne grosze kompa ? tak jeden giga 512 ramjakas graficzke średnia, tak zebys sie tylko nie męczyła ?Dzika no Dzika, dziuga ja palcem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:46 am
i gdzie wszystkich wywiało ? Czy ja śmierdze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:49 am
BeeWolf_san Delein the Wildest Jakbym miala lespzego kompa, to bym sobie sciagnela, a tak to musze zerowac na innych :] Kiedyś Adwokat coś mowił, że w kompach siedzi czy coś w te mańke niemoże ci złorzyć zaarne grosze kompa ? tak jeden giga 512 ramjakas graficzke średnia, tak zebys sie tylko nie męczyła ?Dzika no Dzika, dziuga ja palcem. Oj starzy sie juz od pewnego czasu przymierzaja na nowego kompa...ale wiesz i tak niedlugo bym sie na nim pobawila, bo jak wyjade w pazdzierniku do Wrocka albo Lublina to i tak wzielabym tego starego i cala jazda na nowo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:52 am
BeeWolf_san i gdzie wszystkich wywiało ? Czy ja śmierdze ? ktos pierdal, czy mam tylko omamy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:59 am
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest Jakbym miala lespzego kompa, to bym sobie sciagnela, a tak to musze zerowac na innych :] Kiedyś Adwokat coś mowił, że w kompach siedzi czy coś w te mańke niemoże ci złorzyć zaarne grosze kompa ? tak jeden giga 512 ramjakas graficzke średnia, tak zebys sie tylko nie męczyła ?Dzika no Dzika, dziuga ja palcem. Oj starzy sie juz od pewnego czasu przymierzaja na nowego kompa...ale wiesz i tak niedlugo bym sie na nim pobawila, bo jak wyjade w pazdzierniku do Wrocka albo Lublina to i tak wzielabym tego starego i cala jazda na nowo.... Starego można podrasować zawsze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:12 am
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest Jakbym miala lespzego kompa, to bym sobie sciagnela, a tak to musze zerowac na innych :] Kiedyś Adwokat coś mowił, że w kompach siedzi czy coś w te mańke niemoże ci złorzyć zaarne grosze kompa ? tak jeden giga 512 ramjakas graficzke średnia, tak zebys sie tylko nie męczyła ?Dzika no Dzika, dziuga ja palcem. Oj starzy sie juz od pewnego czasu przymierzaja na nowego kompa...ale wiesz i tak niedlugo bym sie na nim pobawila, bo jak wyjade w pazdzierniku do Wrocka albo Lublina to i tak wzielabym tego starego i cala jazda na nowo.... Starego można podrasować zawsze wink Pare dni temu sie dowiedzialam, ze on jest tak stray i nietety, ze nic by mu sie bie dalo dokupic bez wymienienia glownego dysku...a to juz lepiej sobie nowego sprawic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:13 am
*ziews* chwila przerwy i dalej do nauki 3nodding xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:14 am
Aidanna *ziews* chwila przerwy i dalej do nauki 3nodding xp *leniwie korzysta z wakacji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:15 am
Delein the Wildest Aidanna *ziews* chwila przerwy i dalej do nauki 3nodding xp *leniwie korzysta z wakacji* *gleba* byle do wtorku i pozniej luz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 4:16 am
Delein the Wildest Aidanna *ziews* chwila przerwy i dalej do nauki 3nodding xp *leniwie korzysta z wakacji* >zbok mode on< Chcesz pokorzystać z wakacji w inny sposob ? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|