|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:08 pm
BeeWolf_san Ty mi brata nie wciagaj w ciemne spiski. jakie ciemne spiski? sam wiedzial na co sie godzi.. nie? Ozzus redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:08 pm
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald a kto sie chcial z opcym na wieczor umowic wink ale my mielismy tak po cichutku we trojke ninja no no ty mnie juz tu w zadne dewiacje nie mieszaj...... ty ty ...ja moge tylko z moja Aidanna sie umawiac... jak to? przeciez sie zgodziles xd ja na nic sie nie zgadzalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:11 pm
>.>..... ciekawe spiski knujecie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:11 pm
Ozzwald ja na nic sie nie zgadzalem wstydzisz sie teraz tak przy ludziach blaugh 17:10:34 ja to jak? 17:10:53 Ozzwald z czym? :* 17:11:01 ja no dzisiaj wieczorem znowu? ;> 17:11:01 Ozzwald dobra, tylko zeby Aid sie o niczym nie dowiedziala :D 17:11:10 ja spoko. tylko nikomu nie mow ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:12 pm
Mroczny Tato Ozzwald ja na nic sie nie zgadzalem wstydzisz sie teraz tak przy ludziach blaugh 17:10:34 ja to jak? 17:10:53 Ozzwald z czym? :* 17:11:01 ja no dzisiaj wieczorem znowu? ;> 17:11:01 Ozzwald dobra, tylko zeby Aid sie o niczym nie dowiedziala :D 17:11:10 ja spoko. tylko nikomu nie mow ;] jasne jasne... bujac to my ale nie nas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:13 pm
Ozzwald jasne jasne... bujac to my ale nie nas... teraz to sie odwracasz na drugi bok co? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:14 pm
Mroczny Tato Ozzwald ja na nic sie nie zgadzalem wstydzisz sie teraz tak przy ludziach blaugh 17:10:34 ja to jak? 17:10:53 Ozzwald z czym? :* 17:11:01 ja no dzisiaj wieczorem znowu? ;> 17:11:01 Ozzwald dobra, tylko zeby Aid sie o niczym nie dowiedziala :D 17:11:10 ja spoko. tylko nikomu nie mow ;] ja tu jeszcze zerkam domokun talk2hand *tup nozka i foch* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:14 pm
Mroczny Tato Ozzwald jasne jasne... bujac to my ale nie nas... teraz to sie odwracasz na drugi bok co? crying no po popelniles pewnego rodzaju blad i widac ze to nie ja pisalem nie moj styl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:16 pm
Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald jasne jasne... bujac to my ale nie nas... teraz to sie odwracasz na drugi bok co? crying no po popelniles pewnego rodzaju blad i widac ze to nie ja pisalem nie moj styl blaugh no bo nie chce mi sie szukac tej rozmowy o mysiu i pysiu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:16 pm
Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald jasne jasne... bujac to my ale nie nas... teraz to sie odwracasz na drugi bok co? crying no po popelniles pewnego rodzaju blad i widac ze to nie ja pisalem nie moj styl blaugh przecinki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:20 pm
Aidanna Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald jasne jasne... bujac to my ale nie nas... teraz to sie odwracasz na drugi bok co? crying no po popelniles pewnego rodzaju blad i widac ze to nie ja pisalem nie moj styl blaugh przecinki 3nodding znaki interpunkcyjne nie sa takie zle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:21 pm
Mroczny Tato Aidanna Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald jasne jasne... bujac to my ale nie nas... teraz to sie odwracasz na drugi bok co? crying no po popelniles pewnego rodzaju blad i widac ze to nie ja pisalem nie moj styl blaugh przecinki 3nodding znaki interpunkcyjne nie sa takie zle ale ja bardzo zadko stosuje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:21 pm
Mroczny Tato Aidanna Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald jasne jasne... bujac to my ale nie nas... teraz to sie odwracasz na drugi bok co? crying no po popelniles pewnego rodzaju blad i widac ze to nie ja pisalem nie moj styl blaugh przecinki 3nodding znaki interpunkcyjne nie sa takie zle ale misiek ich nie uzywa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:23 pm
Aidanna ale misiek ich nie uzywa whee wiem ze misiek nie uzywa... ale przy mnie moze zacznie wink nie? misiu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:26 pm
Mroczny Tato Aidanna ale misiek ich nie uzywa whee wiem ze misiek nie uzywa... ale przy mnie moze zacznie wink nie? misiu mrgreen przestan stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|