|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:55 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a kto sie chcial z opcym na wieczor umowic wink <ściana>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a kto sie chcial z opcym na wieczor umowic wink ale my mielismy tak po cichutku we trojke ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:03 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:03 pm
Mroczny Tato Ozzwald a kto sie chcial z opcym na wieczor umowic wink ale my mielismy tak po cichutku we trojke ninja no no ty mnie juz tu w zadne dewiacje nie mieszaj...... ty ty ...ja moge tylko z moja Aidanna sie umawiac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:04 pm
Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald a kto sie chcial z opcym na wieczor umowic wink ale my mielismy tak po cichutku we trojke ninja no no ty mnie juz tu w zadne dewiacje nie mieszaj...... ty ty ...ja moge tylko z moja Aidanna sie umawiac... Tudzież zemna w celach konsumpcyjnych... Konsumujemy alkochole wysoko procentowe biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:04 pm
Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald a kto sie chcial z opcym na wieczor umowic wink ale my mielismy tak po cichutku we trojke ninja no no ty mnie juz tu w zadne dewiacje nie mieszaj...... ty ty ...ja moge tylko z moja Aidanna sie umawiac... jak to? przeciez sie zgodziles xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:05 pm
Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald a kto sie chcial z opcym na wieczor umowic wink ale my mielismy tak po cichutku we trojke ninja no no ty mnie juz tu w zadne dewiacje nie mieszaj...... ty ty ...ja moge tylko z moja Aidanna sie umawiac... nio 3nodding *skok i psitul* misiek moj *miziu miziu* ninja heart ninja diobra znikam juz... diobranoc wszytskim ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 1:05 pm
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald a kto sie chcial z opcym na wieczor umowic wink ale my mielismy tak po cichutku we trojke ninja no no ty mnie juz tu w zadne dewiacje nie mieszaj...... ty ty ...ja moge tylko z moja Aidanna sie umawiac... jak to? przeciez sie zgodziles xd Ty mi brata nie wciagaj w ciemne spiski.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|