|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:16 pm
sympatyczny jak zawsze wink Jako, ze mam paskudny charakter zrobie Ci na zlosc i zostane wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:17 pm
Ludzie z Ozzy-m Ogolimy sie na łyso będzie zajekuszawyczepiscie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:21 pm
BeeWolf_san Ludzie z Ozzy-m Ogolimy sie na łyso będzie zajekuszawyczepiscie. i wstapimy do Młodzieży Wszechpolskiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:22 pm
BeeWolf_san kairek *wchodzi, rozsiada się pod ścianą na czerwonej poduszeczce i zaczyna podsłuchiwać o czym inni rozmawiają* A pokarzesz nogę albo dwie ? a na co ci moje nogi Oo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:23 pm
czesc Twistusiu smile BeeWolf_san Ludzie z Ozzy-m Ogolimy sie na łyso będzie zajekuszawyczepiscie. ale po co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:26 pm
Omega Sun czesc Twistusiu smile BeeWolf_san Ludzie z Ozzy-m Ogolimy sie na łyso będzie zajekuszawyczepiscie. ale po co? [/hazardzenie] jaktam przemyslals juz czy nie wink [hazardzenie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:27 pm
kairek BeeWolf_san kairek *wchodzi, rozsiada się pod ścianą na czerwonej poduszeczce i zaczyna podsłuchiwać o czym inni rozmawiają* A pokarzesz nogę albo dwie ? a na co ci moje nogi Oo? możesz pokazać więcej ja nie prostestuje ... Omega Sun BeeWolf_san Ludzie z Ozzy-m Ogolimy sie na łyso będzie zajekuszawyczepiscie. ale po co? A poco ty robisz dziwne rzeczy włazience z wlosami ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:30 pm
BeeWolf_san możesz pokazać więcej ja nie prostestuje ... *rozbiera sie do naga i rozsiada pod ścianą* w sumie co mi tam szkodzi >.>..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:31 pm
Twistus [/hazardzenie] jaktam przemyslals juz czy nie wink [hazardzenie] zalezy o ktora sprawe pytasz ninja tylko csiiiii bo to tajemnica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 12:32 pm
Omega Sun Twistus [/hazardzenie] jaktam przemyslals juz czy nie wink [hazardzenie] zalezy o ktora sprawe pytasz ninja tylko csiiiii bo to tajemnica bleh... oc na gadu:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Ludzie z Ozzy-m Ogolimy sie na łyso będzie zajekuszawyczepiscie. ale po co? A poco ty robisz dziwne rzeczy włazience z wlosami ? ja nie robie dziwnych rzeczy z wlosami, ja w ogole nic z nimi nie robie poza myciem i czesaniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|