|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Mroczny Tato no to moze cos zobaczysz wink zart oczywiscie. a wy nie zamierzacie sie tu wybrac? ;> Nie, za daleko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 2:46 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato no to moze cos zobaczysz wink zart oczywiscie. a wy nie zamierzacie sie tu wybrac? ;> Nie, za daleko... rolleyes przynajmniej schudniesz pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 2:47 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato no to moze cos zobaczysz wink zart oczywiscie. a wy nie zamierzacie sie tu wybrac? ;> Nie, za daleko... rolleyes przynajmniej schudniesz pirate Nie potrzebuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 2:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 2:52 pm
bo siedze na dupie i nic nie robie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 2:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 2:53 pm
Delein the Wildest bo siedze na dupie i nic nie robie. to pograj ze mna w UTka razz zabawa na pare dobrych godzin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 2:58 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest bo siedze na dupie i nic nie robie. to pograj ze mna w UTka razz zabawa na pare dobrych godzin wink dupiatego kompa mam, w pasjansa se moge zagrac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 3:04 pm
Delein the Wildest dupiatego kompa mam, w pasjansa se moge zagrac. buuu. bo ja to wytrwaly gracz. oczojebnosc dopiero po kilku dobach wink to nie pomoge, moze zrob obiad na jutro? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 3:05 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest dupiatego kompa mam, w pasjansa se moge zagrac. buuu. bo ja to wytrwaly gracz. oczojebnosc dopiero po kilku dobach wink to nie pomoge, moze zrob obiad na jutro? wink nie umiem gotowac...a nawet jakbym umiala, to jeszcze mnie nie pogrzmilo, zeby o tej porze tluc sie z garami po kuchni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|