|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:17 pm
opcy *robi glupia mine... o.. taka: biggrin * surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:17 pm
Omega Sun Twistusiu czemu siedzisz tylem? Pogniewalas sie na nas? raczej przygnebienie
Bucuus zaczynam sie bac Ciebie i zakladaj antenki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:18 pm
Delein the Wildest opcy *robi glupia mine... o.. taka: biggrin * surprised tak! potepiaj go! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:19 pm
Twistus Omega Sun Twistusiu czemu siedzisz tylem? Pogniewalas sie na nas? raczej przygnebienie blaugh cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:20 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest opcy *robi glupia mine... o.. taka: biggrin * surprised tak! potepiaj go! xd Nie potepiam, tylko popieram!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato ta to prawda. popatrz tez na tych co te prawo u nas tworza rolleyes no nic... jest zle - ludzie narzekaja na wladze po czytm wybieraja druga jeszcze gorsza, i gdzie tu sens ich krytyki? confused no bo przeciez mowie, to wszystko zaczyna sie od konstytucji, ja trzeba koniecznie zmienic zeby zrobic w tym kraju cokolwiek dobrego. No ale do tego trzeba ogromnej wiekszosci sejmowej...czyli to niewykonalne. Poza tym po co nam taki ogromny parlament. Na co nam tylu poslow darmozjadow, wicepremierow i wiceministrow... po to zeby zabierac podatki dofinansowania i emerytury ludziom na swoje Luksusowe zycie. Ozual mam nadzieje ze zmiana wyszla/wyjdzie na dobre wink No ta zmiana jednak dala wiecej plusow niz posiadala przedtem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest opcy *robi glupia mine... o.. taka: biggrin * surprised o a ta to w ogole moja ulubiona.. huh?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:23 pm
opcy Delein the Wildest opcy *robi glupia mine... o.. taka: biggrin * surprised o a ta to w ogole moja ulubiona.. huh?! Taki pysio biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:23 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest opcy *robi glupia mine... o.. taka: biggrin * surprised tak! potepiaj go! xd Nie potepiam, tylko popieram! crying jak mozesz? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:24 pm
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest opcy *robi glupia mine... o.. taka: biggrin * surprised o a ta to w ogole moja ulubiona.. huh?! Taki pysio biggrin gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:24 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest opcy *robi glupia mine... o.. taka: biggrin * surprised tak! potepiaj go! xd Nie potepiam, tylko popieram! crying jak mozesz? sad co w tym zlego? Co to sie jakas partia antyopcowska zrobila?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:27 pm
Delein the Wildest co w tym zlego? Co to sie jakas partia antyopcowska zrobila? mnie martwi twoje ciagle czczenie go xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|