Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24102 24103 24104 24105 24106 24107 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosza

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 12:58 pm

Mroczny Tato, kim jesteś? nie jestem w stanie se przypomniec twoją osobe
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:00 pm

Ozual
moje wczesne nieszczesne nicki to linkin i chaz rolleyes

Mroczny Tato

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:00 pm

Ojojojoj *gra w Bole*
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:01 pm

Mroczny Tato
no wlasnie. prawo ciagle jest zmienne. i z dnia na dzien przekonujemy sie ze prawo polskie jednak dziala do tylu blaugh wink a kim chcesz byc? Adwokatem Kozy? blaugh

Nasze prawo jest bardzo niedoskonale, od konstytucji poczynajac a na absurdalnych przepisach ustaw konczac...

Nie wiem kim chce byc, teraz bede wybierala specjalizacje i temat seminarium. Pewnie i tak nie bede pracowac w wyuczonym zawodzie, bo mam nieco inne plany, ale jak sie uda to i tak postaram sie dostac na prawo.

Omega Sun
Captain

Gosza

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:05 pm

Mroczny Tato
Ozual
moje wczesne nieszczesne nicki to linkin i chaz rolleyes
aaaa .. no coz troszke sie zmieniles ale dobrze wiedziec ze nie ktorzy nadal gai sie trzymaja
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:05 pm

Omega Sun
Mroczny Tato
no wlasnie. prawo ciagle jest zmienne. i z dnia na dzien przekonujemy sie ze prawo polskie jednak dziala do tylu blaugh wink a kim chcesz byc? Adwokatem Kozy? blaugh

Nasze prawo jest bardzo niedoskonale, od konstytucji poczynajac a na absurdalnych przepisach ustaw konczac...

Nie wiem kim chce byc, teraz bede wybierala specjalizacje i temat seminarium. Pewnie i tak nie bede pracowac w wyuczonym zawodzie, bo mam nieco inne plany, ale jak sie uda to i tak postaram sie dostac na prawo.
ta to prawda. popatrz tez na tych co te prawo u nas tworza rolleyes no nic... jest zle - ludzie narzekaja na wladze po czytm wybieraja druga jeszcze gorsza, i gdzie tu sens ich krytyki? confused

Mroczny Tato

Gosza

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:07 pm

Omega Sun
Mroczny Tato

no coz jak bedziesz prawnikiem to bede wiedzial do kogo sie zwrocic w tej sprawie xd
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:10 pm

Mroczny Tato
ta to prawda. popatrz tez na tych co te prawo u nas tworza rolleyes no nic... jest zle - ludzie narzekaja na wladze po czytm wybieraja druga jeszcze gorsza, i gdzie tu sens ich krytyki? confused

no bo przeciez mowie, to wszystko zaczyna sie od konstytucji, ja trzeba koniecznie zmienic zeby zrobic w tym kraju cokolwiek dobrego. No ale do tego trzeba ogromnej wiekszosci sejmowej...czyli to niewykonalne. Poza tym po co nam taki ogromny parlament. Na co nam tylu poslow darmozjadow, wicepremierow i wiceministrow...

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:11 pm

Ozual
no coz jak bedziesz prawnikiem to bede wiedzial do kogo sie zwrocic w tej sprawie xd

nie ma sprawy wink
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:11 pm

Omega Sun
Mroczny Tato

no bo przeciez mowie, to wszystko zaczyna sie od konstytucji, ja trzeba koniecznie zmienic zeby zrobic w tym kraju cokolwiek dobrego. No ale do tego trzeba ogromnej wiekszosci sejmowej...czyli to niewykonalne. Poza tym po co nam taki ogromny parlament. Na co nam tylu poslow darmozjadow, wicepremierow i wiceministrow...
neutral przeciez sami soibe nie odbiora pracy wiec zmiana konstytucji i parlamentu jest niemozliwa neutral

Ryuukei oshii
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:14 pm

Twistus
neutral przeciez sami soibe nie odbiora pracy wiec zmiana konstytucji i parlamentu jest niemozliwa neutral

no i wlasnie w tym tkwi problem 3nodding
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:14 pm

Omega Sun
Mroczny Tato

po to zeby zabierac podatki dofinansowania i emerytury ludziom na swoje Luksusowe zycie.

Ozual mam nadzieje ze zmiana wyszla/wyjdzie na dobre wink

Mroczny Tato

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:15 pm

Twistusiu czemu siedzisz tylem? Pogniewalas sie na nas?
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:16 pm

Omega Sun
Twistus

no i wlasnie w tym tkwi problem 3nodding
mozna ich zastraszyc, albo zrobic wiecej schodow w sejmie dla tego rubensowskiego nasienia blaugh wink

Mroczny Tato

opcy

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:16 pm

*robi glupia mine... o.. taka: biggrin *
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24102 24103 24104 24105 24106 24107 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games