|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:58 pm
Mroczny Tato, kim jesteś? nie jestem w stanie se przypomniec twoją osobe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:00 pm
Ozual Mroczny Tato, kim jesteś? nie jestem w stanie se przypomniec twoją osobe moje wczesne nieszczesne nicki to linkin i chaz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:01 pm
Mroczny Tato no wlasnie. prawo ciagle jest zmienne. i z dnia na dzien przekonujemy sie ze prawo polskie jednak dziala do tylu blaugh wink a kim chcesz byc? Adwokatem Kozy? blaugh Nasze prawo jest bardzo niedoskonale, od konstytucji poczynajac a na absurdalnych przepisach ustaw konczac... Nie wiem kim chce byc, teraz bede wybierala specjalizacje i temat seminarium. Pewnie i tak nie bede pracowac w wyuczonym zawodzie, bo mam nieco inne plany, ale jak sie uda to i tak postaram sie dostac na prawo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:05 pm
Mroczny Tato Ozual Mroczny Tato, kim jesteś? nie jestem w stanie se przypomniec twoją osobe moje wczesne nieszczesne nicki to linkin i chaz rolleyes aaaa .. no coz troszke sie zmieniles ale dobrze wiedziec ze nie ktorzy nadal gai sie trzymaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:05 pm
Omega Sun Mroczny Tato no wlasnie. prawo ciagle jest zmienne. i z dnia na dzien przekonujemy sie ze prawo polskie jednak dziala do tylu blaugh wink a kim chcesz byc? Adwokatem Kozy? blaugh Nasze prawo jest bardzo niedoskonale, od konstytucji poczynajac a na absurdalnych przepisach ustaw konczac... Nie wiem kim chce byc, teraz bede wybierala specjalizacje i temat seminarium. Pewnie i tak nie bede pracowac w wyuczonym zawodzie, bo mam nieco inne plany, ale jak sie uda to i tak postaram sie dostac na prawo. ta to prawda. popatrz tez na tych co te prawo u nas tworza rolleyes no nic... jest zle - ludzie narzekaja na wladze po czytm wybieraja druga jeszcze gorsza, i gdzie tu sens ich krytyki? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:07 pm
Omega Sun Mroczny Tato no wlasnie. prawo ciagle jest zmienne. i z dnia na dzien przekonujemy sie ze prawo polskie jednak dziala do tylu blaugh wink a kim chcesz byc? Adwokatem Kozy? blaugh Nasze prawo jest bardzo niedoskonale, od konstytucji poczynajac a na absurdalnych przepisach ustaw konczac... Nie wiem kim chce byc, teraz bede wybierala specjalizacje i temat seminarium. Pewnie i tak nie bede pracowac w wyuczonym zawodzie, bo mam nieco inne plany, ale jak sie uda to i tak postaram sie dostac na prawo. no coz jak bedziesz prawnikiem to bede wiedzial do kogo sie zwrocic w tej sprawie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:10 pm
Mroczny Tato ta to prawda. popatrz tez na tych co te prawo u nas tworza rolleyes no nic... jest zle - ludzie narzekaja na wladze po czytm wybieraja druga jeszcze gorsza, i gdzie tu sens ich krytyki? confused no bo przeciez mowie, to wszystko zaczyna sie od konstytucji, ja trzeba koniecznie zmienic zeby zrobic w tym kraju cokolwiek dobrego. No ale do tego trzeba ogromnej wiekszosci sejmowej...czyli to niewykonalne. Poza tym po co nam taki ogromny parlament. Na co nam tylu poslow darmozjadow, wicepremierow i wiceministrow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:11 pm
Ozual no coz jak bedziesz prawnikiem to bede wiedzial do kogo sie zwrocic w tej sprawie xd nie ma sprawy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:11 pm
Omega Sun Mroczny Tato ta to prawda. popatrz tez na tych co te prawo u nas tworza rolleyes no nic... jest zle - ludzie narzekaja na wladze po czytm wybieraja druga jeszcze gorsza, i gdzie tu sens ich krytyki? confused no bo przeciez mowie, to wszystko zaczyna sie od konstytucji, ja trzeba koniecznie zmienic zeby zrobic w tym kraju cokolwiek dobrego. No ale do tego trzeba ogromnej wiekszosci sejmowej...czyli to niewykonalne. Poza tym po co nam taki ogromny parlament. Na co nam tylu poslow darmozjadow, wicepremierow i wiceministrow... neutral przeciez sami soibe nie odbiora pracy wiec zmiana konstytucji i parlamentu jest niemozliwa neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:14 pm
Twistus neutral przeciez sami soibe nie odbiora pracy wiec zmiana konstytucji i parlamentu jest niemozliwa neutral no i wlasnie w tym tkwi problem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:14 pm
Omega Sun Mroczny Tato ta to prawda. popatrz tez na tych co te prawo u nas tworza rolleyes no nic... jest zle - ludzie narzekaja na wladze po czytm wybieraja druga jeszcze gorsza, i gdzie tu sens ich krytyki? confused no bo przeciez mowie, to wszystko zaczyna sie od konstytucji, ja trzeba koniecznie zmienic zeby zrobic w tym kraju cokolwiek dobrego. No ale do tego trzeba ogromnej wiekszosci sejmowej...czyli to niewykonalne. Poza tym po co nam taki ogromny parlament. Na co nam tylu poslow darmozjadow, wicepremierow i wiceministrow... po to zeby zabierac podatki dofinansowania i emerytury ludziom na swoje Luksusowe zycie. Ozual mam nadzieje ze zmiana wyszla/wyjdzie na dobre wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:15 pm
Twistusiu czemu siedzisz tylem? Pogniewalas sie na nas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:16 pm
Omega Sun Twistus neutral przeciez sami soibe nie odbiora pracy wiec zmiana konstytucji i parlamentu jest niemozliwa neutral no i wlasnie w tym tkwi problem 3nodding mozna ich zastraszyc, albo zrobic wiecej schodow w sejmie dla tego rubensowskiego nasienia blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|