|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:31 pm
Terrorystka Frania opcy *pstryk ja w oko..* czego?? jestem zua.
ide oglądac dalej. ić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:33 pm
Terrorystka Frania opcy *pstryk ja w oko..* czego?? jestem zua.
ide oglądac dalej. B-I-J N-A R-Z-E-S-Z-O-W mad Monkeytribe [Get With The Program - EP #02] Pull The Trigger Once [3:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:42 pm
nie chce mi sie uczyc... prawo podatkowe jest nudne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:45 pm
Omega Sun nie chce mi sie uczyc... prawo podatkowe jest nudne... ja was w ogole podziwiam ze na prawo poszliscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:46 pm
*puff* Jak sie dostane na cokolwiek to mnie tez bedziecie mogli podziwiac, bo to nie lada wyczyn bedzie...
Ave! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:46 pm
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemskainteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" no witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:49 pm
Delein the Wildest *puff* Jak sie dostane na cokolwiek to mnie tez bedziecie mogli podziwiac, bo to nie lada wyczyn bedzie... Ave! mrgreen moze i bedziemy czcic wink witaj o dzika 4laugh hej Ozual
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:50 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* Jak sie dostane na cokolwiek to mnie tez bedziecie mogli podziwiac, bo to nie lada wyczyn bedzie... Ave! mrgreen moze i bedziemy czcic wink witaj o dzika 4laugh hej Ozual Pewnie, taki ewenement biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:50 pm
Mroczny Tato Omega Sun nie chce mi sie uczyc... prawo podatkowe jest nudne... ja was w ogole podziwiam ze na prawo poszliscie teoretycznie nie studiuje prawa tylko administracje, ale w praktyce wyglada to tak, ze moj plan zajec sklada sie w 90% z przedmiotow ze slowem "prawo" w nazwie. To trzeba na prawde lubic, bo inaczej mozna swira dostac uczac sie tych wszystkich kodeksow i ustaw (czasem po kilka razy bo niektore sejm wciaz zmienia), ale te informacje przydaja sie w zyciu codziennym. Potem mozna isc na dwuletnie uzupelniajace prawo lub cokolwiek humanistycznego np. socjologie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:51 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* Jak sie dostane na cokolwiek to mnie tez bedziecie mogli podziwiac, bo to nie lada wyczyn bedzie... Ave! mrgreen moze i bedziemy czcic wink witaj o dzika 4laugh hej Ozual Pewnie, taki ewenement biggrin szok mops mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:52 pm
Delein the Wildest *puff* Jak sie dostane na cokolwiek to mnie tez bedziecie mogli podziwiac, bo to nie lada wyczyn bedzie... Ave! mrgreen dostaniesz sie, nie panikuj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:53 pm
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun nie chce mi sie uczyc... prawo podatkowe jest nudne... ja was w ogole podziwiam ze na prawo poszliscie teoretycznie nie studiuje prawa tylko administracje, ale w praktyce wyglada to tak, ze moj plan zajec sklada sie w 90% z przedmiotow ze slowem "prawo" w nazwie. To trzeba na prawde lubic, bo inaczej mozna swira dostac uczac sie tych wszystkich kodeksow i ustaw (czasem po kilka razy bo niektore sejm wciaz zmienia), ale te informacje przydaja sie w zyciu codziennym. Potem mozna isc na dwuletnie uzupelniajace prawo lub cokolwiek humanistycznego np. socjologie. no wlasnie. prawo ciagle jest zmienne. i z dnia na dzien przekonujemy sie ze prawo polskie jednak dziala do tylu blaugh wink a kim chcesz byc? Adwokatem Kozy? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:56 pm
Mroczny Tato no wlasnie. prawo ciagle jest zmienne. i z dnia na dzien przekonujemy sie ze prawo polskie jednak dziala do tylu blaugh wink a kim chcesz byc? Adwokatem Kozy? blaugh to miejsce jest juz zajęte tatku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|