|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:45 am
Adwokat Kozy Aidanna 1, 2, 3, 4? ja tam wole ghotica, fable badz BG II 3nodding 3 + wog 4life ;] w gothica2 gralem ale znużyła mnie grafika i sterowanie po jakimś czasie, fable przeszedlem szybko.. za prosta ta giwerka i bez głębii... a o BG II + TOB to nie bede mowil.. zabrała mi ta gierka jakies 2 lata z zycia biggrin w ghotica 2 nie gralam... nie chcialo mi sie... xp hirosi 3 fajne jak sie z siostra gra rofl a baldursa 2 razy przechodzilam bo na samym koncu nie moglam pokonac tej baby crying dopiero za drugim razem mi sie udalo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:47 am
Adwokat Kozy Aidanna 1, 2, 3, 4? ja tam wole ghotica, fable badz BG II 3nodding 3 + wog 4life ;] w gothica2 gralem ale znużyła mnie grafika i sterowanie po jakimś czasie, fable przeszedlem szybko.. za prosta ta giwerka i bez głębii... a o BG II + TOB to nie bede mowil.. zabrała mi ta gierka jakies 2 lata z zycia biggrin ja sie nie umywam. gralem w war crafta i mi sie znudzil to wrocilem do ut i quake, ale quake mnie wkurza to znowu jade na utku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:54 am
kto mi kupi misowa pijame crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:56 am
Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying 18k to naprawde nie jest duzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:58 am
Mroczny Tato Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying 18k to naprawde nie jest duzo. ale ja tyle nie mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:59 am
Aidanna Mroczny Tato Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying 18k to naprawde nie jest duzo. ale ja tyle nie mam xp to uzbieraj sobie. ja lowie i coraz wiecej mam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:59 am
Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying pewnie znalazłby się niejeden amator niepełnoletniej rozkoszy na centralnym w Warszawie chętny zakupić ci takową..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:01 am
Adwokat Kozy Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying pewnie znalazłby się niejeden amator niepełnoletniej rozkoszy na centralnym w Warszawie chętny zakupić ci takową.. stare xp przeciez sobie kurcze zartuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:03 am
Aidanna Adwokat Kozy Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying pewnie znalazłby się niejeden amator niepełnoletniej rozkoszy na centralnym w Warszawie chętny zakupić ci takową.. stare xp przeciez sobie kurcze zartuje xp o rlyeh? nie zauważyłem.. to wyglądało raczej na skomlenie.. wink nie martw się.. w końcu będzie cię stać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:04 am
Aidanna Adwokat Kozy Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying pewnie znalazłby się niejeden amator niepełnoletniej rozkoszy na centralnym w Warszawie chętny zakupić ci takową.. stare xp przeciez sobie kurcze zartuje xp taaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:05 am
Adwokat Kozy Aidanna Adwokat Kozy Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying pewnie znalazłby się niejeden amator niepełnoletniej rozkoszy na centralnym w Warszawie chętny zakupić ci takową.. stare xp przeciez sobie kurcze zartuje xp o rlyeh? nie zauważyłem.. to wyglądało raczej na skomlenie.. wink nie martw się.. w końcu będzie cię stać grosz do grosza xd ludzie chca kasy i mysla ze lowienie to pare groszy, ale jak sie troche polowi to plony sa niezle biggrin czasem nawet 15k na tydzien sie trafi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:06 am
Adwokat Kozy Aidanna Adwokat Kozy Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying pewnie znalazłby się niejeden amator niepełnoletniej rozkoszy na centralnym w Warszawie chętny zakupić ci takową.. stare xp przeciez sobie kurcze zartuje xp o rlyeh? nie zauważyłem.. to wyglądało raczej na skomlenie.. wink nie martw się.. w końcu będzie cię stać wim rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:09 am
Mroczny Tato Adwokat Kozy Aidanna Adwokat Kozy Aidanna kto mi kupi misowa pijame crying pewnie znalazłby się niejeden amator niepełnoletniej rozkoszy na centralnym w Warszawie chętny zakupić ci takową.. stare xp przeciez sobie kurcze zartuje xp o rlyeh? nie zauważyłem.. to wyglądało raczej na skomlenie.. wink nie martw się.. w końcu będzie cię stać grosz do grosza xd ludzie chca kasy i mysla ze lowienie to pare groszy, ale jak sie troche polowi to plony sa niezle biggrin czasem nawet 15k na tydzien sie trafi 3nodding jestem leniwy.. musze uzbierac na str+ to bede lowil..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:09 am
kurde, zab mnie boli... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 11:11 am
Adwokat Kozy jestem leniwy.. musze uzbierac na str+ to bede lowil.. ostatnio go sprzedalem. szkoda ze nie dales znac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|