|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 8:48 am
BeeWolf strasznie nie urodziwe masz koleżanki. wolnego, w środku jest Bartuś! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 9:06 am
EvilYuki BeeWolf strasznie nie urodziwe masz koleżanki. wolnego, w środku jest Bartuś! scream właśnie się tak zastanawiałam czy to chłopak czy dziewczyna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 4:59 am
EvilYuki BeeWolf strasznie nie urodziwe masz koleżanki. wolnego, w środku jest Bartuś! scream o lol... to to nie samica? o0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 6:26 am
EvilYuki BeeWolf strasznie nie urodziwe masz koleżanki. wolnego, w środku jest Bartuś! scream tez myslalam, ze to dziewczyna... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 9:04 am
te pierwsze jest super 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:58 am
czemu twoje zdjecia sa zawsze ruszone i rozmazane >.> ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 12:03 pm
Lethiel czemu twoje zdjecia sa zawsze ruszone i rozmazane >.> ?! pewna artystyczna eee... maniera, tak to nazwę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 12:25 pm
EvilYuki Lethiel czemu twoje zdjecia sa zawsze ruszone i rozmazane >.> ?! pewna artystyczna eee... maniera, tak to nazwę. moze wykaze sie brakiem zrozumienia i niebywalym ignoranctwem, ale ja w tym artyzmu nie widze ^^'.. wybaczcie.. drazni mnie takie ruszane rozmazu na fotach xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 12:29 pm
Lethiel moze wykaze sie brakiem zrozumienia i niebywalym ignoranctwem, ale ja w tym artyzmu nie widze ^^'.. wybaczcie.. drazni mnie takie ruszane rozmazu na fotach xP a jak Ci sie to podobuje? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 12:34 pm
EvilYuki Lethiel moze wykaze sie brakiem zrozumienia i niebywalym ignoranctwem, ale ja w tym artyzmu nie widze ^^'.. wybaczcie.. drazni mnie takie ruszane rozmazu na fotach xP a jak Ci sie to podobuje? xD OMG @_@'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 12:36 pm
EvilYuki Lethiel moze wykaze sie brakiem zrozumienia i niebywalym ignoranctwem, ale ja w tym artyzmu nie widze ^^'.. wybaczcie.. drazni mnie takie ruszane rozmazu na fotach xP a jak Ci sie to podobuje? xD *kaszl* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 12:37 pm
Lethiel EvilYuki Lethiel moze wykaze sie brakiem zrozumienia i niebywalym ignoranctwem, ale ja w tym artyzmu nie widze ^^'.. wybaczcie.. drazni mnie takie ruszane rozmazu na fotach xP a jak Ci sie to podobuje? xD *kaszl* xD oddychaj, oddychaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:13 am
to ma byc 80 C, tak? mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:14 am
EvilYuki Lethiel moze wykaze sie brakiem zrozumienia i niebywalym ignoranctwem, ale ja w tym artyzmu nie widze ^^'.. wybaczcie.. drazni mnie takie ruszane rozmazu na fotach xP a jak Ci sie to podobuje? xD a piotrusiowi co sie stalo? o0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|