|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:07 am
nie nudzi mi się i sęsacje stwarzam ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:08 am
Inek Jaffar nie nudzi mi się i sęsacje stwarzam >< to ci chujowo wychodzi, bo raczej wkurwiasz niż szokujesz stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:09 am
ej no co tak niegrzecznie????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:11 am
a no właśnie przecierz wolny kraj można robić to co sie chce nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:14 am
Sango-Maho ej no co tak niegrzecznie???? bo mi wolno... się nie podoba, przeczytaj regulamin tego miejsca i się zastosuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:17 am
czytałam, ale wiesz obrażanie ludzi jest troche chamskie ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:18 am
Sango-Maho czytałam, ale wiesz obrażanie ludzi jest troche chamskie >< tak mi przykro... już nie będę... proszę, zostańmy przyjaciółmi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:19 am
Sango-Maho czytałam, ale wiesz obrażanie ludzi jest troche chamskie >< nikt Cie nie bedzie obrazal jesli nie bedziesz do tego prowokowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:26 am
Lethiel Sango-Maho czytałam, ale wiesz obrażanie ludzi jest troche chamskie >< nikt Cie nie bedzie obrazal jesli nie bedziesz do tego prowokowac lub nie będzie tu wchodziła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:37 am
Kukus Lethiel Sango-Maho czytałam, ale wiesz obrażanie ludzi jest troche chamskie >< nikt Cie nie bedzie obrazal jesli nie bedziesz do tego prowokowac lub nie będzie tu wchodziła xp nie martw sie od dzisiaj bede tu wpadała dość często domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:40 am
Sango-Maho nie martw sie od dzisiaj bede tu wpadała dość często domokun więc będziemy mieli wiele szans by się zaprzyjaźnić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:41 am
Kukus Sango-Maho nie martw sie od dzisiaj bede tu wpadała dość często domokun więc będziemy mieli wiele szans by się zaprzyjaźnić Oo myślałam że mnie nie lubisz ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:45 am
Sango-Maho Kukus Sango-Maho nie martw sie od dzisiaj bede tu wpadała dość często domokun więc będziemy mieli wiele szans by się zaprzyjaźnić Oo myślałam że mnie nie lubisz >< narazie nie dałaś mi powodu bym cię nie lubił...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:51 am
Kukus Sango-Maho Kukus Sango-Maho nie martw sie od dzisiaj bede tu wpadała dość często domokun więc będziemy mieli wiele szans by się zaprzyjaźnić Oo myślałam że mnie nie lubisz >< narazie nie dałaś mi powodu bym cię nie lubił... mam sie cieszyć czy płakać??? bo nie wiem czy lepszym jesteś przyjacielem czy wrogiem >< sie boje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:53 am
Sango-Maho mam sie cieszyć czy płakać??? bo nie wiem czy lepszym jesteś przyjacielem czy wrogiem >< sie boje tego nie wie nikt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|