|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:27 am
Twisted_Exile Addik Twisted_Exile Addik revcat Bali i Twisted dostajecie ostrzezenie..... czesc Addik hmmm ... za co question .... rofl a naom witam ..... hehs ... w�‚asnie sie dowiedzia�‚em ze kukus odshed�‚ z gildi ... a tak wogle to kiedy to sie sta�‚o question stare hmmm.kilka dni temu rzucil cos w stuly ze juz ma dosc i mamy sie topic we wlasnym gownie i cos tam polowac na czarownice xd twisted aha ... fajnie ... wreshcie mam tego ... hm... ktosia z g�‚owy xd i pomyslec ze pare osoob mowi�‚a ze predzej mnie wykopia nish on odejdzie . mrgreen ok ale dajmy se jush spokuj z kukusem .... [ topik "klozet" ] xd pragne zauwazyc ze kukus nalezy do partyzantow i czasami tu zaglada xd twisted aha .... to sie wytnie xd bali .... zroob to po hakerskooo ... czyli podetni se zyły cd-kiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:33 am
Addik bali .... zroob to po hakerskooo ... czyli podetni se zyły cd-kiem xd a chcesz zeby ja Ciebie podcial? mwhahahaha pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:38 am
revcat Addik bali .... zroob to po hakerskooo ... czyli podetni se zyły cd-kiem xd a chcesz zeby ja Ciebie podcial? mwhahahaha pirate  mrgreen Revcat nie wyrzywaj sie na mlodszych i nizszych stopniem pirate
bynajmniej nie tak delikatnie rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:39 am
revcat Addik bali .... zroob to po hakerskooo ... czyli podetni se zyły cd-kiem xd a chcesz zeby ja Ciebie podcial? mwhahahaha pirate  nie ... dziekooje .... wole tradycyjne sposoby ... ( czyt . wiezowiec )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:40 am
tja.....*siada do stolu* szeregowy Addik pijecie? dwa razy nie powtarzam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:42 am
Addik revcat Addik bali .... zroob to po hakerskooo ... czyli podetni se zyły cd-kiem xd a chcesz zeby ja Ciebie podcial? mwhahahaha pirate  nie ... dziekooje .... wole tradycyjne sposoby ... ( czyt . wiezowiec ) zaznaczam ze Partyzant moze zginac tylko w jeden sposb...w walce....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:43 am
revcat zaznaczam ze Partyzant moze zginac tylko w jeden sposb...w walce.... pirate z tymi kapitalistycznymi swiniami pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:44 am
revcat tja.....*siada do stolu* szeregowy Addik pijecie? dwa razy nie powtarzam... crying to juz sie nas nie zaprasza ? crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:44 am
revcat tja.....*siada do stolu* szeregowy Addik pijecie? dwa razy nie powtarzam... tja
polej i nie marudz pirate
fight fight fitgh
kuna no pirate mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:45 am
Baliaur revcat tja.....*siada do stolu* szeregowy Addik pijecie? dwa razy nie powtarzam... tja
polej i nie marudz pirate
fight fight fitgh
kuna no pirate mrgreen rofl KRWI pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:47 am
revcat Addik revcat Addik bali .... zroob to po hakerskooo ... czyli podetni se zyły cd-kiem xd a chcesz zeby ja Ciebie podcial? mwhahahaha pirate  nie ... dziekooje .... wole tradycyjne sposoby ... ( czyt . wiezowiec ) zaznaczam ze Partyzant moze zginac tylko w jeden sposb...w walce.... to ja wybieram broń .... a ty miejsce .... (nunchaku) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:48 am
*polewa wszystkim* szeregowy Addik...Wy to chyba kuna nie znacie zwyczajow tutaj panujacych......
niewazne.....pijmy....bimberek jest trend
mrgreen oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:48 am
Addik to ja wybieram broń .... a ty miejsce .... (nunchaku) mrgreen xd nie ma to jak meskie pojedynki xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:49 am
revcat *polewa wszystkim* szeregowy Addik...Wy to chyba kuna nie znacie zwyczajow tutaj panujacych...... niewazne.....pijmy....bimberek jest trend mrgreen oi! whee heart whee bimber najwierniejszy przyjaciel i jaki dobry whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|