|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:20 am
Lethiel lol.. źle.. sad ... so ja robie źle !!!!!! ... wpisalam w url..... lethii pisze sie chyba bez spacji sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:22 am
Delisa Lethiel lol.. źle.. sad ... so ja robie źle !!!!!! ... wpisalam w url..... lethii pisze sie chyba bez spacji sweatdrop właśnie miałem topisać... bez spacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:23 am
Lethiel [Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel hm.......... jak siem wsadza linka do napisu ? może chodzi Ci o [ url=www.adres.pl ] tekst [ /url ] ? nio wlasnie o to xd dzieeki 4laugh *przytulas* Nie zmęczyłaś się od tych przytulasów ? stare lol.. ale ja uwielbiam przytulasy.... sad Przepraszam.. nie smuć się *gorący przytulas* *przytulasek* .. cio mam wpisać zeby sie udalo ? [ URL=www.adres.pl ] tekst [ /URL ] ale bez spacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:25 am
[Shinn] Delisa Lethiel lol.. źle.. sad ... so ja robie źle !!!!!! ... wpisalam w url..... lethii pisze sie chyba bez spacji sweatdrop właśnie miałem topisać... bez spacji nio jush jest bez spacji..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:26 am
Lethiel [Shinn] Delisa Lethiel lol.. źle.. sad ... so ja robie źle !!!!!! ... wpisalam w url..... lethii pisze sie chyba bez spacji sweatdrop właśnie miałem topisać... bez spacji nio jush jest bez spacji..... sad ok tylko teraz na końcu napisałaś [/ur] a ma być
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:28 am
nio .. nareshcie 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:29 am
Lethiel nio .. nareshcie 4laugh whee aha jeszcze jedno... pisze się 'quest'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:31 am
[Shinn] Lethiel nio .. nareshcie 4laugh whee aha jeszcze jedno... pisze się 'quest' lol !! bylo quest..... xd .... uh..... tio pshez kasowanie spacji ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:31 am
Lethiel nio .. nareshcie 4laugh whee no nareszcie wink a tak wogole shinn ma racje sweatdrop pisze sie quest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:33 am
Dobra. Buziale dziewczyny, ale ja musze lecieć. 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:35 am
lol...... i teraz !!! wreszcie !!! siem udalo xd
Shinn *przytulasek ogromny* !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:35 am
[Shinn] Dobra. Buziale dziewczyny, ale ja musze lecieć. 4laugh heart papatki shinn sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:36 am
Lethiel lol...... i teraz !!! wreszcie !!! siem udalo xd Shinn *przytulasek ogromny* !!! *ogromny odwzajemniający przytulasek* pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:41 am
wróciłem was dalej gnębić twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 6:43 am
Geralt_Bialy_Wilk wróciłem was dalej gnębić twisted haha a tak wogole hejka wink dobra jestem natretna i prosze was o bumpowanie na moim quescie : My Quest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|