|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:10 pm
sgergely Milyen csodálatos a magyar nyelv... Ha a mama szóból 1 betűt elveszünk 3-at megváltoztatunk azt kapjuk hogy SÖR. 3nodding *fejét veri a falba* Aha..már értem, így akarsz megölniXD Edig jól haladsz *törölgeti a vért a homlokáról, és nyalogatja le a kezéről*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:13 pm
eek a kis alkoholisták.... am meg gergő: gonk gonk gonk gonk burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:15 pm
néha jól jön egy kis pia mikor az embernek semmi kedve a dolgokhoz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:18 pm
nah..most boszúból.... *ledobja a ruhácskáját* XD nyitva a minibárXD Van sör, bor, pálinka, gin, whisky, martiny, pezsgő, és még sok-sok minden más is
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:22 pm
Narcisz nah..most boszúból.... *ledobja a ruhácskáját* XD nyitva a minibárXD Van sör, bor, pálinka, gin, whisky, martiny, pezsgő, és még sok-sok minden más is Kérnék szépen még1 sört meg egy hubi-t smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:26 pm
ááá csak hubit ne gonk *rosszul van már a szagától is* azt majd csak SZÍN-en pólóledobásért whee *rátörnek a régi szép emlékek....* mixer egy pinacholadat (akár h is írják) kérek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:30 pm
Igenis, egy sör meg egy hubi a kisasszonynak, egy pinachoakármicsoda meg a kis manónknakXD! Hm..kéne egy kis zene is, nem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:33 pm
egy whiskyt jéggel lökhetnél erre virágom.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:36 pm
stranger12 egy whiskyt jéggel lökhetnél erre virágom.... xd Igenis macska-mester, de akkor locsolj meg egy kis borral, már száradnak a leveleimXD *zenét keres*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:39 pm
* felrakja a cd-tÉs az egész háttérstábot behozza a terembe* -nah, ez már kezd alakulniXD A tűzköpőkkel vigyázatok rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:48 pm
Narcisz Igenis, egy sör meg egy hubi a kisasszonynak, egy pinachoakármicsoda meg a kis manónknakXD! Hm..kéne egy kis zene is, nem? miaz h manó??!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:48 pm
igen engem leköpött az egyik de nem talált el (hihi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:51 pm
olyan kis cukor tündérsárkány manó..... *meghúzza magát* ne bánts crying Most fagy hülyére a youtube.... Ügyes vagy RekaXD Nekem megéget majdnem az egyik indám..de betoltam magam elé a dobost xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 1:02 pm