|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:23 am
1, 2, 3, 4? ja tam wole ghotica, fable badz BG II 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Mroczny Tato zawsze grales lepiej odemnie razz wiec sie ciesze. Aid ja tam mam go na plycie i tylko raz... RAZ! mnie zawiodl mrgreen przekletea gra! gonk hym. ta gra jest stara. legenda. dlatego tez praktycznie nie ma teraz kompa na ktorego by nie weszla. moze ty cos nie tak robisz? patcha instalowalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato opcuch przegral ze mna w UT na wszystkich planszach. prawie na kazdej mial 10 frag mniej mrgreen musialem to powiedziec xd blaugh teraz siedzi cicho i jest w szoku przeklete UT!!!!!!! gonk czemu niby? jak dla mnie super. teraz tylko pokonac Ozza i Bee i z glowy, chodz to nie lada wyzwanie sweatdrop oj ja z bee troche potrenujemy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:25 am
Aidanna 1, 2, 3, 4? ja tam wole ghotica, fable badz BG II 3nodding 3 ale z wog'iem najlepsza odslona hirosow moim zdaniem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:25 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato zawsze grales lepiej odemnie razz wiec sie ciesze. Aid ja tam mam go na plycie i tylko raz... RAZ! mnie zawiodl mrgreen przekletea gra! gonk hym. ta gra jest stara. legenda. dlatego tez praktycznie nie ma teraz kompa na ktorego by nie weszla. moze ty cos nie tak robisz? patcha instalowalas? gdyby one wogole sie chcialy uruchomic do instalacji xp ale patche i wszystki mialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:26 am
opcy Aidanna 1, 2, 3, 4? ja tam wole ghotica, fable badz BG II 3nodding 3 ale z wog'iem najlepsza odslona hirosow moim zdaniem... co za wog? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:27 am
Ozzwald Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato opcuch przegral ze mna w UT na wszystkich planszach. prawie na kazdej mial 10 frag mniej mrgreen musialem to powiedziec xd blaugh teraz siedzi cicho i jest w szoku przeklete UT!!!!!!! gonk czemu niby? jak dla mnie super. teraz tylko pokonac Ozza i Bee i z glowy, chodz to nie lada wyzwanie sweatdrop oj ja z bee troche potrenujemy biggrin crying marzenie sie oddala razz ale nie dawajcie forow blaugh wole przegrac z resztkami honoru. zagrasz dzisiaj wieczorem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:28 am
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato opcuch przegral ze mna w UT na wszystkich planszach. prawie na kazdej mial 10 frag mniej mrgreen musialem to powiedziec xd blaugh teraz siedzi cicho i jest w szoku przeklete UT!!!!!!! gonk czemu niby? jak dla mnie super. teraz tylko pokonac Ozza i Bee i z glowy, chodz to nie lada wyzwanie sweatdrop oj ja z bee troche potrenujemy biggrin crying marzenie sie oddala razz ale nie dawajcie forow blaugh wole przegrac z resztkami honoru. zagrasz dzisiaj wieczorem? moze, zobaczymy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:28 am
Aidanna opcy Aidanna 1, 2, 3, 4? ja tam wole ghotica, fable badz BG II 3nodding 3 ale z wog'iem najlepsza odslona hirosow moim zdaniem... co za wog? xp nieoficjalny dodatek.. (zawiera dwa oficjalne dodatk) a wlasciwie to modyfikacja... Wake Of Gods
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:30 am
ale jak cos to na twoim serwie, ja nie mam juz pomyslow na plansze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:32 am
opcy Aidanna opcy Aidanna 1, 2, 3, 4? ja tam wole ghotica, fable badz BG II 3nodding 3 ale z wog'iem najlepsza odslona hirosow moim zdaniem... co za wog? xp nieoficjalny dodatek.. (zawiera dwa oficjalne dodatk) a wlasciwie to modyfikacja... Wake Of Gods czyli ten... armagjedons blejd i ... i .... ten taki drugi... chronicles cos tam chyba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:37 am
Aidanna opcy Aidanna opcy Aidanna 1, 2, 3, 4? ja tam wole ghotica, fable badz BG II 3nodding 3 ale z wog'iem najlepsza odslona hirosow moim zdaniem... co za wog? xp nieoficjalny dodatek.. (zawiera dwa oficjalne dodatk) a wlasciwie to modyfikacja... Wake Of Gods czyli ten... armagjedons blejd i ... i .... ten taki drugi... chronicles cos tam chyba xp shadow of death.. 3nodding jamam woga razwem z tymi dwoma dodatkami.. http://www.strategyplanet.com/homm/wog
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:38 am
opcy w hirołsy sie fajnie gra w hot-seat o! w wog'a grasz? teraz juz w V.. i tu hot seat jest fajny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:38 am
opcy shadow of death.. 3nodding jamam woga razwem z tymi dwoma dodatkami.. http://www.strategyplanet.com/homm/wog ni ma tej strony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:40 am
Aidanna 1, 2, 3, 4? ja tam wole ghotica, fable badz BG II 3nodding 3 + wog 4life ;] w gothica2 gralem ale znużyła mnie grafika i sterowanie po jakimś czasie, fable przeszedlem szybko.. za prosta ta giwerka i bez głębii... a o BG II + TOB to nie bede mowil.. zabrała mi ta gierka jakies 2 lata z zycia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|