|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 9:50 am
Ozzwald czy w glebi duszy nie pragniesz zostac klockiem? hmm... jakby sie tak nad tym zastanowic.. od małego, zawsze gdy zamykałem oczy miałem te kubistyczne wizje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 9:55 am
Adwokat Kozy Ozzwald czy w glebi duszy nie pragniesz zostac klockiem? hmm... jakby sie tak nad tym zastanowic.. od małego, zawsze gdy zamykałem oczy miałem te kubistyczne wizje.. poznaj prawde, znajdz droge ku oswieceniu ku swietemu klockowi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:03 am
Ozzwald Adwokat Kozy Ozzwald czy w glebi duszy nie pragniesz zostac klockiem? hmm... jakby sie tak nad tym zastanowic.. od małego, zawsze gdy zamykałem oczy miałem te kubistyczne wizje.. poznaj prawde, znajdz droge ku oswieceniu ku swietemu klockowi ale..ale.. boję się.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:04 am
Adwokat Kozy Ozzwald Adwokat Kozy Ozzwald czy w glebi duszy nie pragniesz zostac klockiem? hmm... jakby sie tak nad tym zastanowic.. od małego, zawsze gdy zamykałem oczy miałem te kubistyczne wizje.. poznaj prawde, znajdz droge ku oswieceniu ku swietemu klockowi ale..ale.. boję się.. sad nie martw sie nie ma co sie bac... wazna szycha w religi jest twoja kobieta ninja matka plodnosi... oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:09 am
przepuszczam cala fortune w kasynie rofl ninja *czmycha na fotel* trzeba przestac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:10 am
opcuch przegral ze mna w UT na wszystkich planszach. prawie na kazdej mial 10 frag mniej mrgreen musialem to powiedziec xd blaugh teraz siedzi cicho i jest w szoku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:11 am
Mroczny Tato opcuch przegral ze mna w UT na wszystkich planszach. prawie na kazdej mial 10 frag mniej mrgreen musialem to powiedziec xd blaugh teraz siedzi cicho i jest w szoku przeklete UT!!!!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:13 am
Aidanna Mroczny Tato opcuch przegral ze mna w UT na wszystkich planszach. prawie na kazdej mial 10 frag mniej mrgreen musialem to powiedziec xd blaugh teraz siedzi cicho i jest w szoku przeklete UT!!!!!!! gonk czemu niby? jak dla mnie super. teraz tylko pokonac Ozza i Bee i z glowy, chodz to nie lada wyzwanie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:15 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato opcuch przegral ze mna w UT na wszystkich planszach. prawie na kazdej mial 10 frag mniej mrgreen musialem to powiedziec xd blaugh teraz siedzi cicho i jest w szoku przeklete UT!!!!!!! gonk czemu niby? jak dla mnie super. teraz tylko pokonac Ozza i Bee i z glowy, chodz to nie lada wyzwanie sweatdrop gra fajna... raz dzialala... RAZ! alw komputer sie spalil i teraz z 5 razy z neta sciagalam... dwa razy od Przemka dostalam UT i nie dziala! NIE DZIALA!! OSZLAEC MOZNA! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:17 am
zawsze grales lepiej odemnie razz wiec sie ciesze. Aid ja tam mam go na plycie i tylko raz... RAZ! mnie zawiodl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:21 am
Mroczny Tato zawsze grales lepiej odemnie razz wiec sie ciesze. Aid ja tam mam go na plycie i tylko raz... RAZ! mnie zawiodl mrgreen przekletea gra! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 10:22 am
w hirołsy sie fajnie gra w hot-seat o! w wog'a grasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|