|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 4:18 am
Ozzwald najlepsza dieta to brak diety... ooo Ale trzeba sie odzywiac zdrowo. Ostatnio ogladalam program o dodatkach spozywczych. Nawet sobie nie wyobrazasz co oni wyrabiaja z tym sklepowym zarciem. Pokazywali jak z kg miesa zrobic kilka kg wedliny, albo ze popularna woda mineralna ma wiecej niekorzystnych bakterii niz kranowa. Straszne rzeczy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 4:23 am
Omega Sun Ozzwald najlepsza dieta to brak diety... ooo Ale trzeba sie odzywiac zdrowo. Ostatnio ogladalam program o dodatkach spozywczych. Nawet sobie nie wyobrazasz co oni wyrabiaja z tym sklepowym zarciem. Pokazywali jak z kg miesa zrobic kilka kg wedliny, albo ze popularna woda mineralna ma wiecej niekorzystnych bakterii niz kranowa. Straszne rzeczy smile ale ja to jem i dalej zyje.... jem prawie wszystko.... jedna zla substancja neutralizuje druga.... taka ma filozofia.... a ze nie bede zyc 90 lat to nawet plus bo nie bede musial patrzec jak wszyscy moi bliscy umra a ja dalej bede to ciagnac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 4:28 am
Ozzwald ale ja to jem i dalej zyje.... jem prawie wszystko.... jedna zla substancja neutralizuje druga.... taka ma filozofia.... a ze nie bede zyc 90 lat to nawet plus bo nie bede musial patrzec jak wszyscy moi bliscy umra a ja dalej bede to ciagnac.... Eee tam, myslisz juz o tak odleglej przyszlosci. Wszyscy mowia, ze niedlugo bedzie koniec swiata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 4:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 4:41 am
ale masz slodkie ludziki w sygnaturce heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 5:20 am
Omega Sun ale masz slodkie ludziki w sygnaturce heart dziekowac 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 6:04 am
Aidanna Omega Sun ale masz slodkie ludziki w sygnaturce heart dziekowac 4laugh heart sama zmajstrowalas je? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 6:19 am
Autark Aidanna Omega Sun ale masz slodkie ludziki w sygnaturce heart dziekowac 4laugh heart sama zmajstrowalas je? smile niestety ni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 8:05 am
Spory kawalek czekolady wpadl mi do klawiatury O_o
EDIT: ile tam bylo smieci XDDD Okruszki, okruszki i kawalek czekolady XDD
EDIT 2: czuje się ignorowana stare
EDIT 3: crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 8:26 am
Pszczola_M Spory kawalek czekolady wpadl mi do klawiatury O_o EDIT: ile tam bylo smieci XDDD Okruszki, okruszki i kawalek czekolady XDD EDIT 2: czuje się ignorowana stare jesteś..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 8:30 am
Adwokat Kozy Pszczola_M Spory kawalek czekolady wpadl mi do klawiatury O_o EDIT: ile tam bylo smieci XDDD Okruszki, okruszki i kawalek czekolady XDD EDIT 2: czuje się ignorowana stare jesteś..? domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 8:38 am
Pszczola_M Adwokat Kozy Pszczola_M Spory kawalek czekolady wpadl mi do klawiatury O_o EDIT: ile tam bylo smieci XDDD Okruszki, okruszki i kawalek czekolady XDD EDIT 2: czuje się ignorowana stare jesteś..? domokun domokun domokun widać nie przyciągasz wystarczającej uwagi swoją osobą lub tym co reprezentujesz.. np domokunami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 8:39 am
Pszczola_M Adwokat Kozy Pszczola_M Spory kawalek czekolady wpadl mi do klawiatury O_o EDIT: ile tam bylo smieci XDDD Okruszki, okruszki i kawalek czekolady XDD EDIT 2: czuje się ignorowana stare jesteś..? domokun domokun domokun hym... interesujace. opowiesz nam cos wiecej o tym? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 8:40 am
Adwokat Kozy widać nie przyciągasz wystarczającej uwagi swoją osobą lub tym co reprezentujesz.. np domokunami a adwokat dalej super szczery cool rysujesz teraz cos ciekawego? albo narysowales? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|