|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:03 pm
Pszczola_M Terrorystka Frania JEZYCJADA! ohohoho! biggrin i co? podobała Ci sie? :> z Jezycjada najbardziej lubie Puplecje i Nutrie i Nerwusa wink To bylo dawno jak ta ksiazke czytalam. W sumie mysle ze teraz ja bym inaczej zrozumiala, ale wtedy mi sie podobala xp Może to dlatego że wtedy nie rozumiałaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:07 pm
Adwokat Kozy Może to dlatego że wtedy nie rozumiałaś? Nie wiem xp Czasami warto wracać do jakiś starych ksiażęk, bo w sumie czlowiek po paru latach wie cos wiecej o swiecie... no i ja mam bardziej ukierunkowane zainteresowania, mam juz wlasne zdanie na rozne tematy, itd. Ksiazki w roznym wieku inaczej sie rozumie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:11 pm
Chce wam powiedzieć, że czytanie opowiadań erotycznych w autobusach nie jest dobre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:11 pm
Pszczola_M Adwokat Kozy Może to dlatego że wtedy nie rozumiałaś? Nie wiem xp Czasami warto wracać do jakiś starych ksiażęk, bo w sumie czlowiek po paru latach wie cos wiecej o swiecie... no i ja mam bardziej ukierunkowane zainteresowania, mam juz wlasne zdanie na rozne tematy, itd. Ksiazki w roznym wieku inaczej sie rozumie xp masz ekspiriens znaczy się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:14 pm
BeeWolf_san Chce wam powiedzieć, że czytanie opowiadań erotycznych w autobusach nie jest dobre. Ależ dlaczego mistrzu Beowulfie? Prosze oświeć nas w swej łaskawości. *pada na ryj*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:15 pm
*puff* *pierdut* O.O O rany wlasnym oczetom nie wierze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:16 pm
Adwokat Kozy Pszczola_M Adwokat Kozy Może to dlatego że wtedy nie rozumiałaś? Nie wiem xp Czasami warto wracać do jakiś starych ksiażęk, bo w sumie czlowiek po paru latach wie cos wiecej o swiecie... no i ja mam bardziej ukierunkowane zainteresowania, mam juz wlasne zdanie na rozne tematy, itd. Ksiazki w roznym wieku inaczej sie rozumie xp masz ekspiriens znaczy się Y-E-A-H xp Kto tu mowi o opowiadaniach erotycznych? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:20 pm
Pszczola_M Kto tu mowi o opowiadaniach erotycznych? xp Coś nie pasi ? Delein the Wildest *puff* *pierdut* O.O O rany wlasnym oczetom nie wierze! uwierz ... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:22 pm
BeeWolf_san Pszczola_M Kto tu mowi o opowiadaniach erotycznych? xp Coś nie pasi ? Delein the Wildest *puff* *pierdut* O.O O rany wlasnym oczetom nie wierze! uwierz ... neutral I want to...belive!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|