|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:22 pm
urodzeni w srode maja sklonnosci do plaskostopia i puszczania bakow w windzie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:32 pm
opcy urodzeni w srode maja sklonnosci do plaskostopia i puszczania bakow w windzie.. A urodzeni w dzien, ktorego nie pamietaja (tzn. ja) do bardzo szybkiego wkurwiania sie jak ktos obrazi ich idee... stare Mniejsza o to. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:41 pm
Pszczola_M opcy urodzeni w srode maja sklonnosci do plaskostopia i puszczania bakow w windzie.. A urodzeni w dzien, ktorego nie pamietaja (tzn. ja) do bardzo szybkiego wkurwiania sie jak ktos obrazi ich idee... stare Mniejsza o to. stare juz wrociliscie? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:44 pm
Mroczny Tato Pszczola_M opcy urodzeni w srode maja sklonnosci do plaskostopia i puszczania bakow w windzie.. A urodzeni w dzien, ktorego nie pamietaja (tzn. ja) do bardzo szybkiego wkurwiania sie jak ktos obrazi ich idee... stare Mniejsza o to. stare juz wrociliscie? crying Juz. Od 5 h. o ile ja umiem liczyć. Adwokat Kozy:A gdzie ja znajde kalendarz z 91 roku? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:47 pm
Pszczola_M Adwokat Kozy:A gdzie ja znajde kalendarz z 91 roku? xp Jeżeli miałbym służyć pomocą to powiedziałbym że w prawym dolnym rogu ekranu żeby daleko nie szukać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:47 pm
Pszczola_M A gdzie ja znajde kalendarz z 91 roku? xp sweatdrop wystarczy ze przestawisz czas w kompie i bedziesz wiedziec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:48 pm
Twistus Pszczola_M A gdzie ja znajde kalendarz z 91 roku? xp sweatdrop wystarczy ze przestawisz czas w kompie i bedziesz wiedziec sweatdrop Witam Pokrętną.. spadl mi poziom sociala sweatdrop rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:49 pm
Twistus Pszczola_M A gdzie ja znajde kalendarz z 91 roku? xp sweatdrop wystarczy ze przestawisz czas w kompie i bedziesz wiedziec sweatdrop nie wiem po co przestawiac. mozna wejsc na kalendarz tudziez sprawdzic na komorce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:51 pm
Adwokat Kozy Twistus Pszczola_M A gdzie ja znajde kalendarz z 91 roku? xp sweatdrop wystarczy ze przestawisz czas w kompie i bedziesz wiedziec sweatdrop Witam Pokrętną.. spadl mi poziom sociala sweatdrop rofl ninja domyslilam sie :] ja tu tylko lukam :]
ale zeby wejsc w kalendarz na 91 ork trzeba go przestawic czy ja na litosc boska mowie by zapisywala ustawienia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:51 pm
Mroczny Tato Twistus Pszczola_M A gdzie ja znajde kalendarz z 91 roku? xp sweatdrop wystarczy ze przestawisz czas w kompie i bedziesz wiedziec sweatdrop nie wiem po co przestawiac. mozna wejsc na kalendarz tudziez sprawdzic na komorce xp W tenże sposob dowiedzialam sie ze jestem dzieckiem PIĄTKU xp Kiedyś nawet czytałam taką książkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:53 pm
Twistus Adwokat Kozy Twistus Pszczola_M A gdzie ja znajde kalendarz z 91 roku? xp sweatdrop wystarczy ze przestawisz czas w kompie i bedziesz wiedziec sweatdrop Witam Pokrętną.. spadl mi poziom sociala sweatdrop rofl ninja domyslilam sie :] ja tu tylko lukam :]
ale zeby wejsc w kalendarz na 91 ork trzeba go przestawic czy ja na litosc boska mowie by zapisywala ustawienia gonk rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:55 pm
Pszczola_M W tenże sposob dowiedzialam sie ze jestem dzieckiem PIĄTKU xp Kiedyś nawet czytałam taką książkę xd JEZYCJADA!
ohohoho! biggrin
i co? podobała Ci sie? :>
z Jezycjada najbardziej lubie Puplecje i Nutrie i Nerwusa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:58 pm
Pszczola_M Mroczny Tato Twistus Pszczola_M A gdzie ja znajde kalendarz z 91 roku? xp sweatdrop wystarczy ze przestawisz czas w kompie i bedziesz wiedziec sweatdrop nie wiem po co przestawiac. mozna wejsc na kalendarz tudziez sprawdzic na komorce xp W tenże sposob dowiedzialam sie ze jestem dzieckiem PIĄTKU xp Kiedyś nawet czytałam taką książkę xd Wspaniale, kolejna tajemnica Leonarda daVinci zdemaskowana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:00 pm
Terrorystka Frania JEZYCJADA! ohohoho! biggrin i co? podobała Ci sie? :> z Jezycjada najbardziej lubie Puplecje i Nutrie i Nerwusa wink To bylo dawno jak ta ksiazke czytalam. W sumie mysle ze teraz ja bym inaczej zrozumiala, ale wtedy mi sie podobala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|